PinkyJelly Sevinc-Berna87 ayy maşallah ben olsam hemen kan vermeye koşarım😅😅 Kaçıncı gün yumurtlamadan sonra?
Sevinc-Berna87 PinkyJelly Valla kuzum ben 23 de 27 de pik gördüm hangisi tuttu bilmiyorum acıkcası ama silik cizgi yani yumurtlamanın üzerine +14 koyarsam 10 kasımda adet olmam lazim yani 5 gün öncesinden ögrenmiş oldum dimi dogru hesapladim
s_koc 1prensesannesi__ bat yarındı önceden öğrendim sevincle karsıladım ailemin ve eşimin tepkisi hoş olmayınca sevincimin devamı gelmedi 2. Kez hamılelık haberimi aldım kimse istemiyor
1prensesannesi__ _Mother_ adet oldum canim gecikmem olmadı ben tirnak cektirdim o yüzden antibiyotik kullanmam gerekti 😃
_Mother_ 1prensesannesi__ hmm anladım canım geçmiş olsun sağlık olsun canım bu ay olur inşallah stres yapma üzüntüye kapılma
1prensesannesi__ _Mother_ gereksiz gecikme olmadığı sürece üzülmüyorum cunku gecikince daha cok umut ediyorum cikmayinca üzüyo ama gununde adet olunca oldu bittiye geliyo o yuzden rahatim
Dilaradefe28 https://linksharing.samsungcloud.com/8aFvoEEpRVop Kizlar kuruma ki bu ufff cildiricam ya neden boyle yoksa yok ciksin bune 😒
_Mother_ 1prensesannesi__ aynen canım oda doğru hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız
cerenyildirim 1prensesannesi__ selamlarrrr :) Bende yaklaşık 3-4 saat önce öğrendim pozitif 🌺 Uygulamada da yeniyim herkesin gönlüne göre olsun inşallah.
NovaVina_ cerenyildirim hayirli olsun. Saglikla kucaginiza alin. Guzel enerjilerinizive dualarinizi bize de gonderin 🙈🌸
Sevinc-Berna87 cerenyildirim cerenyildirim canım adete kac günün vardı veya yumurtlamadan kac gun sonra pozitif cikti
Elifmeral Lelalela maalesef adetimin 5.günü oldu bile canım :( esim spermiogram verdi bugün bakalım bende doktora gideceğim.
cerenyildirim Sevinc-Berna87 bildirimim açık değildi yeni gördüm kusura bakma :( Reglye 3 gün kala yaptım idrar testini