Aybarssmom_ Kızlar fitili uyguladım aradan 10-15 dakika geçti tekrar tuvalet ihtiyacım geldi dayanamadım sizce etkisi olmuş mudur ya tekrar koymama gerek var mı
anapanda12 Aybarssmom_ doktorunla görüşüp ağızdan da alabilirsiniz etkisi aynı sayılır sadece ilk zamanlar biraz uyku ve mide bulantısı yapıyor ayrıca fitil tarzı çoğu zaman enfeksiyonda yapıyor çok geçmiş olsun doktora danışın daha iyi olur
myangelson Aybarssmom_ bende sormuştum bunu 15 dk kaldıysa fayda ediyor ama mümkün olduğunca fazla tut demisti doktor 😅
sedeffimo @Aybarssmom_ 4 ay kullandım.Gece uyumadan önce yapıyordum ve çok sık tuvalete gittiğim için 10-15 kaldığı çok oldu.bi sıkıntı olmadı rahim ağzı kısalığı için kullanıyordum ben
Aybarssmom_ sedeffimo geçmiş olsun şifa olsun inşallah, doktorum da bana erken doğumu önlemek için verdi iç çamaşırım sürekli ıslanıyordu tahlil yapıldı çok şükür bebeğin suyu değilmiş ama yine de önlem almak istedi
Aybarssmom_ anapanda12 ay enfeksiyona çok meyilliyim ağız yoluyla almayı sorayım o zaman teşekkür ederim
anapanda12 Aybarssmom_ ben iki farklı zaman diliminde hep ağızdan kullandım doktorum enfeksiyon yaptığı için ağızdan kullandırttı biri 4 sene önce 6 ay boyunca diğeri de bu sene 7 ay boyunca kullandım sadece 3 kere fitil olarak kullandım gebelik boyunca enfeksiyon ile uğraştım 🤦🏻♀️
gamzecgr Aybarssmom_ 29 haftadır fitil olarak kullanıyorum ne mantar ne idrar yolu enfeksiyonu hiç birini yaşamadım eğer evde antibakteriyel sabun bulundurursaniz ve fitili yapmadan önce elinizi onunla yikarsaniz bir problem olmaz merak etmeyin fitil olarak daha etkili çünkü 💐
Aybarssmom_ Sabunumuzu hep antibakteriyel alıyoruz zaten wcye gidip elimi yıkayıp yatağa girince uyguluyorum da dün 10 dakika sonra yine tuvaletim geldi işte🤣 neyse etkisi olmadıysa bile bir kereden bişey olmaz sanırım
myangelson Aybarssmom_ belki fayda etmistir ya. Ay bu fitil attıktan sonra psikolojik olarak direk tuvaletim geliyordu benim hep çok sinir bozucu 😂😂
sedeffimo @Aybarssmom Bu arada içinizi ferah tutun bende erken doğum olcak diye kafama çok taktım hesaplara göre 34.haftaya anca dayanır gibiydi şuan 39+2 doğuramıyorum😂