Gulcankrty_20 kızımda uni baby almıştım yanaklarında yaralr vücudun da dökülmeler çıkınca doktor dalin uni baby jhonsons baby gibi markalar yenidoğan cildine uygun değil kullanma demişti sebamed ya da mustela kullan dedi sebamed aldık yine aynı mustela aldık bir tık toparladı ama azalttı sadece 1 yasını doldurunca cildiyeye götürdğm meğerse kızım atopik dermatitmiş aşırı hassas aşırı kuru bi cilde sahip maalesef mustelanın stelatopia ürününü kuşlanıyoruz şimdi hem losyon hem şampuan olarak yaraları geçti kuruluğu azaldı söküntüleri de geçti çok şükür deterjan olarak kızım 1 yasına gelene kdr dalaan granül deterjan kullanmıstım ama sabun oldugundan kızımım cildi için iyi değilmiş sonradan öğrendim şimdi uni baby svı deterjan kullanıorum yumusatıcı asla kullanmıyorum (2 yasında kızzım) 2. Kızım yolda 18 haftalığız onun içinde aynı mustela stelatopia ürğnlerini ve uni baby sıvı deterjanı kullanmayı düşünüyorum ama deterjan konusunda hala bi araştıemadayım daha iyisi doğalı varsa diye 😅 biraz uzun oldu k. B 😅