Alkaan5561 Sola yatmaktan bezdim gerçekten.bazen sağa yatiyorum çok rahat ediyorum ama hemen uyaniorum dönüyorum soluma.saga yatunca zaten çok gecmeden nefesim daraliyo.siz napiyosunuz
mervemurat16 Alkaan5561 ben sırt üstü yatabiliyorum sadece sağ sola yatınca batıyor nefes alamıyor gibi oluyorum 26+3 üz
Nursah2 Alkaan5561 ya doktor bana nasıl rahatsan öyle yat dedi 😅 28 haftalık ve ikiz olmasına rağmen bide. Vucudun tepki verir zaten dedi yüzden çok kasmıyorum
Baby_hurma Alkaan5561 ıntagramda bir doktora denk geldiö nasıl rahat ediyorsanız o sekılde uyuyun bebegın nefes alamaz kotdonu dolabır vs dıye birşey söz konusu değil dedi. Adı aklıma gelmıyor ama bı bakıcam şimdi intagramdan sizde dınleyın bence zaten duz yatamazsın mıden bulanır basın doner bıa sure sonra ya sag ya sol nasıl rahat edıyorsan o sekılde uyumalıyız. Bende ılk aylarda cok takıyordum sonra dınleyınce bu doktoru cok takılmıyorum genelde zaten ya sag ya sola yatıyorum ozellikle solda kalıyorum ama işk zamanlardakı gibi cabam yok.kendi doktorumada sormadım acıkcası sorsam emınım oda aynı seyı söylerdi
badem1 Benimde sola yatmaktan kaburgam yamulacak 🤣 ee sağa yatinca da öyle sonra sırt üstü yatıyorum yanlışlıkla bir bakıyorum nefes darligiyla uyanıyorum tekrar soluma donuyorum 🤣
busraakurt52 İlk kızımda hep sola yattım solumda uyumaktan kolum bacağım bitmişti artık , ikinci kızımdada valla saldım hep sağda yatıyorum solumada dönersem dönüyorum bebeğim gayet sağlıklı kan akışı normal bir sıkıntı yoktu🌸
anapanda12 Hamileyken sağ sol olayı doğumla bitecek hep yüz üstü uyuyacağım diyordum doğumdan sonra 35. Gün sadece 5 dakika uyuyabildim 😂 göğüsler süt dolu olunca azap oluyordu şuan 4 aylık olmak üzere hala zar zor yatıyorum yüz üstü ve hamilelikten kalma hep sola yatıyorum 🤦🏻♀️
Meryeminannesi20 Doktorlar sola yatmak iyi diyor ama aklımda şu soru efendimiz hep sağ tarafına yatarmış. Efendimizin yaptığı her sünnette şifa vardır diye düşünüyorum.
Meltemmms Benim kendi kadın doğumcum nasıl rahatsan öyle yat dedi ben her pozisyonda yatıyorum . Ve sola yatarsam nefesim ilk andan kesiliyor sanki. Kardiyoloji doktoruna gitmiştim sola ağırlık verme aorta baskı yapıyorsun dedi ben de genel olarak sağ ve sırt üstü yatıyorum