Gulnuripeksoylu 7 haftalık hamileyim 4,5 gündür sürekli midem bulanıyor gece uyandığımda bile mide bulantısı hissediyorum iştahımda yok 🤮 tabiki yakınmıyorum bebeğim sağlıklı olsun en önemlisi o 🤲🏻❤️ Ama benim bulunduğum duruma benzer durumu yaşayanlar var mı? Varsa çözümleriniz neler olduu ? Şimdiden teşekkürler 🙏🏻 😊
Glsm123 Gulnuripeksoylu 37+5 günlük olduk doğacak hala mide bulantısı kusma hali devam ediyor yaşayan var yanlız değilsin yani 😅 çözüm Yok valla bulantı hapı, ayva,tuzlu çubuk idare etmeye çalışıyoruz az kaldı diyerek teselli bulmaya çalışıyorum😞
Birinci Gulnuripeksoylu ben ilk ayımdan üç ayıma kadar sürekli mide bulantısı kusmalarım vardı karnım açtı yemek yemeye korkuyordum tekrar kuscam diye açlıktan ağlardım ama üçüncü ayı geçtikten sonra düzeldi bulantılarım kusmalarım geçti Canm biraz sabret üç aydan sonra geçer
Balkiz Gulnuripeksoylu erkenden uyurdum ki gün bitsin de geçsin o günler diye. Bol bol uyumaya çalış. Başka yapabileceğin pek birşey yok
Gulnuripeksoylu Glsm123 hadi yaa 15,16 haftadan sonra geçiyo sanıyodumm😒 senin yine bitmiş Allah kazasız kurtarsın 🤲🏻
Glsm123 Gulnuripeksoylu genellikle bitiyor çoğununki benimki kaldı maalesef inşaallah seninki geçer canım 😊 amin hepimiz tek avazda kurtarırız inşaallah 😍
Elfsr12 25 haftadayım iştahsızlık yememe kusma yeni geçti sayılır normaldir 3 kilo aldım çok üzülüyordum yiyemiyorum çocuğum gelişmeyecek diye o derece yani üzülme anneliğin cilvesi bu ben öyle diyorum 🤭
Gulnuripeksoylu Elfsr12 çok zor bişey yaa tarifi yok resmen insanın bütün enerjisini alıyo Allah yardımcımız olsun
epenez Benimde 7. Haftada başladı bulantilar aynı dediğin gibi 24 saat bulanıyordu, gece uykudan uyanıyorum yine bulanıyordu çok zorlandim. Ama şükür 12 haftadan sonra azaldı. Şimdi 15+5 olduk sadece sabahları bulantı kusma var, daha iyiyiz. İnşallah en kısa zamanda geçer. Bulantı bilekliği, bitkisel bulantı hapı, cubuk kraker, leblebi, ayvanin üzerine kuru Türk kahvesi dök ye dediler hiçbiri fayda etmedi
Gulnuripeksoylu epenez bende denedim çoğu şeyi bana da fayda etmiyo 🤷🏼♀️ Bişey sorucam bebeğinizin cinsiyeti belli oldu muu ne acaba kız çocuklarında çok bulantı olur derler ya acaba doğru mu merak ettim🤔
Derinnge34 Benimde 5.haftamda başladı 11 haftalığım şuan ve hala devam ediyo ne bulantı hapı ne çubuk vs vs hiçbir işe yaramadı 5 kilo verdim hiçbişey yiyemiyorum gördükçe midem bulanıyo umarım kosa sürede geçer gerçekten çok zor😔
Elfsr12 Gulnuripeksoylu biz yiyemiyoruz yemediğimiz için bizden besleniyor bu sefer biz kötü oluyoruz birde dışarıdaki insanları çekmek zorunda kalıyorsun yemiyorsun neden yemiyorsun çocuğunun kilosu düşük yok öyle yok şöyle ye ye ye demelerinden bıkıyorsun birde karışmasalar sussalar🤐
epenez Gulnuripeksoylu cumartesi günü doktor kontrolüm var inşallah o zaman belli olacak. Daha bişey demedi
Gulnuripeksoylu Elfsr12 hiç sorma ya sanki o çocuk bizim değil biz düşünemicez saçma saçma konuşmalar onlar öle konuştukça daha çok midem bulanıyo😄
epenez Elfsr12 aynen bana da hep öyle dediler ilk 3 ayda 5 kilo verdim. Herkes aynı şeyi söylüyordu. Neden yemiyorsun nasıl yiyemiyorsun herkes bişey söylüyordu
meyraaa Bende 9 kg verdim yiyemiyorum kimse bunu anlamıyor keyfi yaptığımı sanıyorlar hastanede serumla beslendim vs ama hiçbir şeyde geçirmedi şuan 11+3 üm biraz daha iyiyim mide bulantılarım devam ediyor ama yemeye çalışıyorum zorlada olsa sabahları kusmam var sadece bulantım gün boyu devam erken yatıyorum 22:00 22:30 gibi yoksa dayanamıyorum . Ve hiçbir şekilde su içemiyorum suyu içtiğim an midem karışıyor ku ben normalde aşırı su içen biriydim öyle özledim ki suyu 🙄🤦🏻♀️