Mirach Selam kızlar. 10 haftalık gebeyim 10 gündür geçmek bilmeyen bir İshal söz konusu. Patates haşladım muz yedim kuru kahveye limon sıktım yedim. Hiç bişey fayda etmedi. Ne deneyebilirim başka?
tugcesakzci Mirach canım doktora gittin mi? İshal ciddi sıvı kaybettiriyor serumla falan destekleyip geçmesinde yardımcı olabilir acildekiler. 10 gün uzun bir süre sıvı kaybediyor olman tehlikeli
Bzbz Mirach ben de 10. Haftadayım ve ishal oldum korkuyorum da doktora göründünüz mü benim daha yeni sabah başladı ama tedirgin oldum nedense
Mirach tugcesakzci doktoruma sordum da ilaç verirler belki bi git demişti. Ama evde de bol su içmeye çalışıyorum günde 4 litre falan içiyorum neredeyse o açığı kapamak için. Ama biraz daha geçmezse gideceğim sanırım
tugcesakzci Mirach ha bol su içmen güzel en azından dengeliyorsun. Çok geçmiş olsun hemen kurtulursun inşallah 🙏
Mirach Bzbz göründüm ama bişey yapamayız dediler. Patates haşladım bol bol muz yedim. Bir de sarı leblebi yedim. Anca 1 ayda geçti. Sizde deneyebilirsiniz :)