Adb-Gb Kızımın adı arya duru ikinci bebeğim ise erkek onun adını da Aras düşünüyorum ama yanına ikinci bi isimde istiyorum sizce uyumlu ne olabilir
asell13 Adb-Gb Adb-Gb oğlumda dahil ismi aras olupda sakin uslu bi çocuk görmedim ben rüyamda ibrahim ismini gördüm babasıda aras dedi ibrahim aras kattık ama Aras Bulut daha çok uyumlu
Toprakksx1 Adb-Gb 7 yaşinda bir yiğenim var Yusuf Araz ama herkes Yusuf Aras diyorlar belki fikir olur sizede 🥰 sağlıkla doğsun💙
Adb-Gb asell13 Aras bulut uyumlu ama komşumuzun köpeğinin ismi bulut komiğime gidiyor çocuğa köpek adı koyucaz gibi 🤣🤣
asell13 Adb-Gb ahahahh oda doğru 😅 ama hiç ibrahim demiyoruz sadece aras adını kullanıyoruz iki isim zor oluyor
Hilal_blc Adb-Gb arkadasim oglunun ismini aras koyacakti aras kargo demiştim diye kiz isimden igrendi djdndjsjsjsjsm
asell13 Hilal_blc bizde ilk aras dediğimizde kaynım aras kargoda çalışıyodu dalga geçmişlerdi neyseki geyiğini yapıp geçtiler 😂😂😂
Sehermahsum7321 Hilal_blc ayyy öyle dedin aklıma geldi BNde oğlumun ismini Aras koyacaktım doğdu da hastane çıkışı da yapmıştım Aras herkes Aras kargo dedi kimliğini çıkartmaya gittim gün Ömer Asaf koyarak döndüm 😅