2prenses_masal-oyku Melissa_61 doğumdan sonra idrar torbanıza baktırın benim doğumdan sonra sarkmış ikinciyi düşünüyosan şimdi yaptırma iki kere ameliyat olursun dedi dr bende yaptırmadım bunuda doğuruyum da yaptırcam kusarken bile alttan üstten gidiyodu valla 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ çok kötü bişey öksürünce hapşırınca resmen fışkırıyo ☹️
Zumzugukodummuzzingillatirim sevaldqn1 aşkım sitede oturmanın sıkıntısı şu ki evin kapısından girmen için 2 3 sokaklık yol yürüyorsun. Tam karşı kaldırımda kuaför var aslında ama site kapısının dışında. Yani bir yere giderken yürüyeceğim yol değil sitenin içindeki yol gözüme geliyor. Dağ tepe aşıyoruz resmen.
Aleykck @“Melissa_61” Bende aynı şeyi yaşıyorum Bazen tam toalete yetişecekken kaçıyorum maalesef o da bebeğin çok baskı yapmasından oluyor maalesef 🥲
Zumzugukodummuzzingillatirim User22 abi dedi, abla dedi, işemiş galiba dedi, ben temizlettim sıkıntı yok ama siz su mu dediniz, korkmayın dedi, birde taksi lazım olursa uygulamadan önce burdan ulaşan bana olur mu dedi dldösödööd tabi bunu daha kibar söyledi 🤣
Bimiyendis Melissa_61 olmaz mıı, öksürük ve hapşıruk gelince elim artık orama gidiyor kaçmasın diye 😂
esinceeee Melissa_61 evet yalnız değilsin :))) çok sıkıştırma kendini hemen tuvalete koş ya da tuvalete yakın bir yerde dolan hep :))))
Melissa_61 Zumzugukodummuzzingillatirim kız senin maceraları dinleyince artık dışarı çıkarken korkmaya başladım pazara gidiyordum bugün bi baskı hissettim dedim inşallah çişim gelmez neyse ki bişey olmadan eve geldim 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Melissa_61 yok yok sistit değilim o yüzden sorun yok 🤣 yapsamda evdeyım kocam halleder
Asyaegemenmom Melissa_61 benim çok sık oluyor ya 😀😂😂 eşimde artık gülüyor evde hapsurup gidip üstümü değiştiriyorum günlük ped falan nafile 😂😂
Minimalite Melissa_61 oooo ben 4. Ayda yaşadım sizinki daha normal. Bende hapşırınca kaçtı. İyiki evdeydim
DENIZ_55 Zumzugukodummuzzingillatirim inşallah canim ben benim açımdan pek inanmıyorum inşallah gününde dogar tek duam bu inşallah