Sinemgndg Tokatli 21 haftaya gircez 10 dakika sonra cinsiyeti erkek oğlum olucak 😍 Mart ayında doğum Allah’ın izniyle ☺️
Sedefkitir12- Tokatli bi kızım bar 2 buçuk yaşında suan 2. Ye hamileyim oda koz nisan bası normalde dpgum ama sezeryan olduğu için martta alır diye düşünüyorum 🥰
Ysmn-08 16 haftanın içindeyim çok şükür cinsiyetini göstermedi saklıyor yaramaz her gidişimde detaylıyı bekliyorum ☺
Tokatli Ysmn-08 hadi bakalim insallah birdahaki sefer’e ogrenirsiniz gostermedigi zaman kiz diyolar hayirlsii olsun
Ysmn-08 Tokatli bnde anlamadım baştan beri kız hissettim ben ama sağlıklı olsun kız yada erkek farketmez ikiside yok daha 😊
Tokatli Egemoms1303 demmeki ole birsey yok ben fransada yasiyorum bizim burda solemiyorlar cinsiyeti hemen 2 hafta daha beklemem lazim ogrenebilmek icin
Toprakksx1 Tokatli evet Feyza Irmak🌸 ama kodlama da FIK oluyor bende eşime diyorum bu da fare gibi fik fik der gibi kimliğine Irmak Feyza yazdıralım dedim bana gülüyor nerden geliyor aklına diye 🤣🤣🤣
Tokatli Sedefkitir12- Sedefkitir12- masallah allah bagislasin insallah hayirlsiiyla kucaginiza alirsiniz ikinci prensesi rabbim banada nasip eder insallah
Tokatli Egemoms1303 sacmalik iste turkiye ne guzel soluyor hemen burda solememe sebebleri aldirma olabilirmis veya emin olamadiklarindan mecburen kanunen 22/23/24 haftayi bekletiolar