imeaeb Kızlar selam, benimle babynest ve reflü yatağı önerilerinizi paylaşır mısınız hangisini kullanıyorsunuz olmalı mı? Beşiğin içinde onda mı yatırsam bebişi diyorum yoksa beşikte sadece düz mü yatmalı öneri ve fikirlerinizi bekliyorum❤️
Catsofmom imeaeb Yataş juno yatagı öneriyorum kesinlikle. Anne karnı formunda oldugu ıcın oğlum ılk doğdugundan beri çok rahat uyuyor. 2 aydır kullanıyoruz. Harika bir şey. Salondan yatak odasına taşıyıp duruyorum. Asla kusma problemi olmadı. Sırf reflü yatagı diye almıstım ama iyi ki almışım elim ayağım resmen. Çocuguma aldıgım en güzel şey. beşiğine yatak almadım. Götürüp içine koyuyorum yatak odasında uyurken. 3 ay kullanılabiliyor küçük gelıyor daha sonra
Minikperi imeaeb ben a101den almıştım reflü yatağı. Yastık kılıfı heçirerek kullanmıştım ilk günden itibaren. Sonrasında 2 yaşında kadar kullandık. Seyahatlerde yanımızda taşıdık. Ayağımda salladığımda onda salladım falan. Beşiğe yatırdığımda onda yatırdım. Emzirip salonda yine onda yatırdım. Kızım 4 yaşında şimdi ikinci kızım yolda. Onda da aynı şekilde yapacağım. Ben çok rahat ettim. 🌸
1_prensesannesii imeaeb kızımda almıştım beşiğin içinde kullanmıştık sonra kızım biraz büyüyünce sığmadı katladım kaldırdım zaten çantalı fermuarlı şimdi yine hamileyim yine kullanacağım
Mevludealtungok imeaeb bende babynest değilde reflü yatağı düşünüyorum kusmaları engelliyor korkularımı hafifletir bebek uyurken diye
Minikperi imeaeb ben 4 yıl önce almıştım ☺️ yani nereden aldığınızın bir önemi yok yastık kılıfını veya müslin örtüsünü pamuklu tuttuğunuz sürece ☺️🌸
Yello Kızlar ben oğluma normal karyola aldım içine yatak olarak yataş düşünüyorum ama yataş da önerebilceğiniz var mı?
imeaeb 1_prensesannesii Şu trendyolda görüyorum çantalı modeli ondan mı aldınız çok kullanışlı görünmüştü benim de gözüme
1_prensesannesii imeaeb Umay bebek çantalı reflü yatağı yazın çıkıyor evet taşınabilir olduğundan bebek her yerde kendi yatağında yatıyor yerini yadırgamıyor
1_prensesannesii imeaeb 10 aydan fazla kullandık aslında altları açılıp sonra da kullanılıyor ama ben istemedim kaldırdım
YasminMtl imeaeb Ürün tekrar stoğa gelmiş ve ben dün link attığımda 1.200 küsürdü 1.000e düşmüş:) İnceleyin isterseniz.Tesadüfen gördüm yazayım dedim:)
imeaeb Mevludealtungok Kesinlikle aklımda o var sürekli kusarsa diye Allah korusun ikisi bir arada olan modeller varmış da kemerli reflü yatakları daha çok kafama yattı☺️
YasminMtl imeaeb Rica ederim:) Güzel günlerde kullanın inşallah🙏🏻 O kadar tavsiye edildi ki bana diğer modellere nazaran anne karnı hissi verdiği için ben de tavsiye ediyorum herkese kullanınca memnun kalacağıma eminim.
Mevludealtungok imeaeb ay hangi marka banada söylermisiniz bende alayım ikisinin bir kullanılmasını sizden duydum