Zseda Doğum paketlerinde 10 muayene hakki oluyor ya bu sebeple ilk muayeneyi devlet hastanesinde olup daha sonra paket almayı düşündüm. Kızlar bu mantıklı mı? Yani sizler nasil yaptınız fikir verir misiniz bana
tugcesakzci Zseda 14. Haftamda aldım canım paketi şuan 26. Haftamdayım daha 3 kere falan gittim sanırım. Aynı zamanda devlet hastanesine de gidiyorum o yüzden sürekli özele gitmiyorum muayeneye
Cansuu55 Zseda öğrendiğimde 5 haftalıktı direkt paket aldım şuan 38. Haftadayım hala 4 hakkım var artıyor bile yani
Zseda Aykem paket içeriği nasıl oluyor bilmiyorum. Keseyi görmek ve kalp atisi için ayrı zamanlarda gideceksem muayene hakkim direk 8 e mi düşüyor?
Zseda tugcesakzci paket alıp devlete gitme nedeniniz benim gibi düşünmeniz mi yoksa bilmediğim yine şeyler mi var🙈
Zseda Cansuu55 öyle mi ? 1 muayene 1 kontrol şeklinde mi ilerliyor ? Kontroller muayene olarak geçmiyor o zaman doğru mu ? Çok iyi boyleyse
Cansuu55 Zseda hayır kontrol her kurumda 10 gün içinde yapılan 2. Tedavi içindir 11. Gün gidersen muayene olur
tugcesakzci Zseda yok canım epilepsi hastasıyım nöroloğum devlette ve aynı hastanede de görünmemi istedi perinatolojiye riskli gebeliğe gidiyorum ben o yüzden yoksa doğumum özelde olacak. Ama yine de iki farklı doktor görmek iyi oluyor.
Zseda Filiz_1907 dogum paketi için sectiginiz hastane ile görüşmeniz lazim. Her hastane bu imkanı saglamiyormus. Bende Anadolu Yakasindayim