Flzzzzzz Yarennasal kimyasal bile olsa gebe kalıyor olabilmeniz çok güzel bişey biz olmuyor diye düşünmüştük ama kimyasala bile sevinmiştik demekki olabiliyor diye inşallah Allahım sizede hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin 🙏🌸
zehruss Yarennasal tabiki her zaman herkes için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese Nasip etsin Kurban olduğum Allah’ım ama buda sizin sınavınız sabredin Rabbim mükâfatını en güzel şekilde verir inşallah
Yarennasal Bbk88 Bbk88 hala bir gebelik yok regl de olmadım bu ay 3 gün geciktim 4 gün önce kan vermistm 1.20
zelisyaa Yarennasal Bende ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim kasım ayında tekrar hamile kaldım yumurtlamam 18-22 arasıydı pcos varmış o yüzden geç döllenme olmuş adetime 6 gün kala hamile kalmışım adetim 13 gün geçince kan testinde 26 ile öğrendim ondan önce ne kanda ne teste çıkmadı
Bbk88 zelisyaa mer zelisyaa merhaba reglniz düzenli mi acaba benim de tek tarafta pko var 4 ay önce kimyasal.gecirdim inşallah sizin sağlıklı ilerler benim 800 e kadar ciktindeger düştü ilk 3 değer güzel arttinsonra 2 kati artmadi
Elaarslan Yarennasal canim ben gecen sene kimyasal geçirdim sonra hic hamile kalamadim . Sonra temmuz sonu bu yil tekrar hamile kaldim tekrar kimyasal geçirdim biz arastirdik bende pıhtılaşma sorunu varmış Eylülde tekrar hamile kaldim suan 15+4 hamileyiiz çok şükür. Doktorum coraspirin ve oksapar igneye başlattı cok şükür sağlıklı ilerliyoruz . Her ihtimale karşı bi kan pıhtılaşması var mi baktir derim inşallah yoktur tabiki 🙏 benimki cok düşük bi seviye de olsa çok önemli bi unsur . İnşallah tekrar güzel haberlerini almak dileğiyle 🌺
Yarennasal Elaarslan evet aklımda benim de baktırmak istiyorum tebrik ederim sağlıklı kucağınıza alın inşallah ❤️❤️
zelisyaa Bbk88 benim değerim adet gecikmemin 5.günü 0,6 çıktı 13.günü 26 çıktı iki gün sonra 138 4 gün sonra 1722 olmuştu şu anda 6 haftalık hamileyim adetlerim düzenliydi kimyasaldan sonra geç yumurtlamışım bir hafta o hafta da gebe kalmışım zaten çok şükür
zelisyaa Bbk88 benimde tek taraflı sol tarafımda çok sayıda var hemde zaten bebeği de sag tarafımda gördü
Yarennasal zelisyaa tebrik ederim hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz rica etsem ❤️
zelisyaa Yarennasal bende hamile arkadaşıma dua ettirmiştir rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ikinize de ama dua etmeyi hacet namazı kılmayı ihmal etmeyin sadece tavsiye ❤️