Ebruli_08 seymakrky ben bazen peçeteye gelen sarı akıntıyı kahverengi olarak görüyorum düşün 😅 eşimi çağırıyorum bu hangi renk diye o da sarı bu sarı diyor Ahhahah psikoloji bitti 😅
Pamuk Ebruli_08 Normalde esimize öyle biseyi gösterir miyiz asla ama psikoloji gittigi için bende aynıyım. O da her seferinde bisey oldu sanıp koşarak geliyor 😂
seymakrky Ebruli_08 resmen hepimizin evinde ortak şeyler yaşanıyor 😅 Allah bugünleri hayırla atlatabilmeyi nasip etsin ne diyelim duadan başka 🌸
Shebaby Ebruli_08 ay bir tek ben böyle sanıyorum kendimi ya 😂😂 dün hafif sarı gelmiş peçeteue pembe olarak gördüm bende eşime gösterdim evirdi çevirdi sarı dedi 😅😅 adamları da panik yaptık
seymakrky Midwife10 bizde ne kadar uzun kalsa o kadar iyi diye dualar ediyoruz inşallah gönlümüze göre de olur insan hastanede bırakıp da eve gidemiyor oğlum 3 gün kalmıştı enfeksiyondan ötürü ömrümden ömür gitmişti inşallah kimse yaşamasın evladıyla imtihan 😔
Pamuk Midwife10 Nasıl yaşamaz Allah aşkına 1 kilo bebek Allah nasip ettiyse öyle bir yaşar ki… Bazı doktorlar çok acımasız malesef.
Midwife10 Pamuk diyor geç kalmışsın herşey için . Serklajda suyun patlar demişti bana , bebek nasıl diyorum bebek iyi de Şuan suyu gelirse işi biter dedi bana direk. Ömrümden kaç yıl gitti o gün
Ebruli_08 Midwife10 ben ilk bebeğimi 22 haftalıkken kaybettim maalesef her şeyini almıştık kullanmak nasip olmadı o yüzden bu sefer dedim erkenden almıcam bişey biraz zaman geçsin
seymakrky Pamuk ben en son doktor kontrolünde bayıldım bildiğin tansiyonum 14/9 olmuş kendimi bi anda eşimin kollarında buldum 😂 deliriyorum galiba artık 😅
Pamuk seymakrky Benim de evde normal çıkar tansiyonum. Geçen doktorda 13 8 çıktı hemen psikolojimi bozdu bu senin başına iş açar diye.Simdi tansiyon aletini takınca çarpıntı gelmeye basladi
Ebruli_08 Pamuk kesinlikle göstermem Benim eşim bazen kapıda bekliyor var mı bişey diye sormak için yazık yaa onlara da 😅
Midwife10 Pamuk Pamuk insan kötü birşey duymak istemiyor hiç ben eskiden can atardım gitmek için şimdi sürekli korkuyorum daha da kötü derler diye
seymakrky Pamuk orada insan ne duyacağını bilmediği için stres oluyor bunu yaşamamız normal anlık bi tansiyon yani doktorun ağzının içine bakıyorum güzel bişey söylesin diye 20 gündür hiç gülerek ayrılmadım muayeneden
Shebaby Midwife10 ay o her gebe için geçerli su gelirse zaten biter evet biliyoruz salak saçma konuşmasınlar bırak bebek iyi dediyse he he de geç boş yapıyolar sinirlendim şu an 😂
Midwife10 seymakrky evet daha doğmadan annelik ne zormuş anlıyoruz . Kaybetme korkusu ona birşey olacak endişesi 😭
Pamuk seymakrky Birde ilk yatınca ekrana sanki çok önemli bsiey varmış gibi bakıp hiç ses vermiyorlar ya o an 🫣
seymakrky Midwife10 evet zor gerçekten benim ilk doğumum 41. haftada zorla oldu yani bunda böyle bir şey yaşayınca o şoku atlatamadım açıkçası ama çok şükür fark edildi tedbirimizi almaya çalıştık çalışıyoruz inşallah da sonu güzel olacak hepimiz için 💚🤲🏻
Midwife10 Pamuk gitmiyorum yok. Burdaki tek perinatoloji doktoru o. O yüzden gittim belki iyi birşey der diye ama işte