Midwife10 Shebaby o da son kontrolde ortaya çıktı bende şaştım ben ebeyim bide kendim ama tamamen psikolojim bozuldu hiçbirşeyi düşünemiyorum
Mervs Midwife10 lütfen sakin ol çok stres yaparsan bebeginide strese sokmuş olursun ben ilk defa duydum kireçlenme olayını Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻
Shebaby Midwife10 hiç canını sıkma hayırlısıyla gelmişsin ya 27 haftalara surda ne kalmış bol bol dua edelim canım birbirimize Allah ne yazdıysa onu yasıcaz güzek yazılar yazmıştır insallaj
Pamuk Midwife10 Herseyden önce rahat olmalısınız. Burda birçok annemiz plasenta kaynaklı sorun yaşayıp çok güzel doğumlar geçirdiler
Midwife10 Shebaby nidicartla adalat aynı sayılır taşikardi yüzde kızarıklık çok yaptı bende ilk kullanımlarda 130 lara çıktı nabzım şimdi alıştı
Shebaby Midwife10 ben de kullandım 5. Günün de nabzım 150 Yi geçti hastaneye koştuk direk 4 saatte düştü nabzım bir de ben cok paniğim bir daha kullanamadım doktor da arada dene bi Kendni dedi ama ben kullanamadım ya
Midwife10 Ebruli_08 işte normalde de benim geçmiş haftalarda oluyordu bu 24-23lerfe tabi o zaman servikal kısalma olduğunu bile bilmiyordum kendimde . Şimdi dikişlere zorlar birşey olurmu acaba diye düşünüyorum
Midwife10 Shebaby Shebaby amin hepimize inşallah ne kadar zor bir psikoloji yine de bunlarla kalır inşallah 🙏🏻
Ebruli_08 Midwife10 olmaz canım Allah’ın izniyle bir de yatıyoruz yaa yattığımız için de oluyor bu ağrılar sen gönlünü ferah tut 🥰
Shebaby Pamuk ben onu soruyim o zaman doktora haftaya canım sağolasın böyle böyle kendimizin doktoru oluyoruz valla 😂
Midwife10 Pamuk işte panik atak da var bende 😁 sürekli yatıyoruz ya bir de araştır bak yorum oku insan etkileniyor aklı sürekli orda oluyor 😁
Ebruli_08 Midwife10 yok canım doktorum çok olursa parol al diyor ama ben dayanılmayacak kadar olmadığı için almıyorum
Midwife10 Pamuk valla bizimde kaderimiz böyleymiş daha kötü şeyler olmasın sağlıklı olsunlarda diyorum kendi kendime. Sonra ağrı sızı başlayınca hoppp geliyor benim periler geri 😂