Pamuk Meervemsi Bende enfeksiyon oluyor o yüzden bakılıyor hayır acı olmuyor.Baktiklari yerle dikilen yerin alakası olmadığı icin
Midwife10 Pamuk Meervemsi Nurmert Melikeibrahim Ebruli_08 Kızlar size ne dicem ya şimdi bizim her kasılmadan korkmamız gerekiyor mu ? Yoksa yalancı kasılma da yaşıyor olabilirmiyiz ki? Bugün 4-5 kez yaşadım ben yine sertleşme
Satikls Edaaa123 idrar yolu enfeksiyonu için nioli yağı var uçucu bir yağ ben ondan kullanıyorum çokta memnunum hamile olmadan öncede kullanıyordum zaten şuan hamileliğim boyunca kullandım şuan 27 haftalık oldum 4 yaşındaki kızıma da kullanıyorum hatta
Ay3 Bende serklajliyim 23. Haftadayim. Aksama dogru bir şişkinlik oluyor sanki patlayacak gibi karnim. Diyorum 34 . Haftalarda felan nasil oluyor acaba diye. Progesterona bagli akintim oluyor , gaz sıkışması yasiyorum bazen de.
pikachuu tugbadurmaz34 ne kadar saçma bir muayene . Sen hiç ihmal etme, enfeksiyon hamilelikte çok riskli
tugbadurmaz34 pikachuu evet bende endişeliydim ama doktor bile öyle söyleyince bir şey demedim Sağlık ocağına idrar tahlili vericem tahlil olmadan bir şey söylenmez bence istemedi bile hani tahlili yapsa ilaca gerek yokmuş dese tamam ama tahlile de gerek yok dedi yanma yoksa
Hnd3535 tugbadurmaz34 sağlık ocağında verdiğiniz idrar tahilinin hiç anlamı olmaz. İdrar tahlilleri tek başına sonuc vermez. İdrar kültürü vermeniz daha doğru olur. Üniversite hastanesi eğitim araştırma yda devlet hastanesi yada şehir bunlardan herhangi biri olabilir. İdrar kültüründeki üreme sonucu daha önemli çünkü
FdLadybug Pamuk Merhabalar 🤗 bende 22.haftamda acil serklaj oldum şuan 25. Haftayiz şükür güzel geçiyor. Enfeksiyon yaşıyoruz ama ilaç tedavisi oldum. Arada batmalar ve akıntı oluyor ama dinlenince geçiyor umarım en güzel şekilde bu dönemi atlatır ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤗
tugbadurmaz34 Hnd3535 yaa çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum şehir hastenesi evimin karşısında hemen olmazsa gideyim vereyim
Hnd3535 tugbadurmaz34 öyle yapın şikayetlerinzi anlatın yoksa yapmazlar ben düzenli veriyorum fln diyin. Yanma var idrarımda diyin. Muhtemelen özel takiplisiniz özel doktorum istedi derseniz gidip orda verin diyebilirler. Özellikle idrar kültürü ve tam idrar tahlili yaptırmak istiyorum diyin
Satikls Edaaa123 ben trendyoldan alıyorum zishubeaty satıcısı iç çamaşıra 2-3 damla damlatıyorum o şekilde kullanıyorum
Bburrcu ravzae vajina dan kullanıyorum akşam yatacagım zaman yapıyorum agızdan yan etkılerı çok oldu zaten vıjınadan daha etkılıymıs
songul_ismail80 Pamuk merhaba sorum olacaktı daha önce 16 haftalık kaybım oldu şimdi tekrar hamileyim 10 haftalıkken rahim kısalığı olabilir dedi 34 mm di 11 haftada 29 mm oldu 1 hafta sonra tekrar bakacak 20 mm olunca dikiş atabiliyoruz devlette özelde 25 mm olursa serklaj yaparız dedi şuan korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan doktor kısalığı az bulursa devllete ne yapabilirim
Pamuk songul_ismail80 Ben onları dikiş atmasını beklemedim aynı acıyı yasamamak icin. 42 mm ile özelde attırdım.
songul_ismail80 Pamuk o zaman devlette olmazsam özelde yaptırabilirim korkuyorum aynı sıkıntı yaşamayı
Bburrcu Pamuk özelde doğum paketım var banada serklaj yapılcakmıs özelde ücretli ne kadar acaba doğum paketi içerisinde olan bir işlemi bilginiz varmı
Pamuk songul_ismail80 Vallahi varinizi yogunuzu ortaya koyun devletin acilma kisalma beklemesini beklemeyin. Bende 17. Haftamd çok derin bir üzüntü yaşadım.
songul_ismail80 Pamuk bende yaşadım 17 haftama 1 gün kalmışti oğlumu daha yüzünü unutamıyorum aynı acıyı yaşamak istemiyorum ne gerekirse yapacam serklaj için
Nihal1907 Pamuk bende pazartesi günü serklaj olacağım sonrasında çok ağrı sancı oluyormu neler beklıyor bızlerı acaba zorlu sureclermı benim hamılelık zaten hep sancılı zor ha ıyı oldum dıyorum başka ağrılar çıkıyor sımdıde bel fıtığıyla karşı karşıyayım bacağımı kaldramıyorum🥺serklaj sonrası nasıl süreç