Merhabalar benimde günüm doldu ve bir anda çok şükür kendimi buraya yazarken buldum.
30 Ekim sabahı hastaneye yatışım yapıldı. Tam 39 haftalikken. Daha önce genel anestezi ile sezeryan olmuştum. Bu sefer spinal anestezi olarak karar vermiştik. Çok tedirgindim ama asla beklediğim gibi olmadı. Ameliyat boyunca doktorum ve ekip benimle sohpet ettiler. Beldeki iğne damar yolundan daha kolaydı minicik saniyelik birseydi. Oğlumu çıkaracaklarını söylediklerinde hafif miden bulanabilir hafif sakinlik verebiliriz dediler ama ona bile gerek duymadım. Dikiş uzun sürüyor kabul asıl ameliyat o zaman başlıyor konuşarak onuda atlattım ve girdiğim gibi çıktım ki ben çok korkuyordum burada anlatılanları okudukça kendime göre aklımda kocaman bir soru işareti odası vardı… Hepsi boşmuş boşuna zamanı kendime eziyet etmişim. Asıl süreç doğumdan sonra başladı ilk yürüme genel anestezi aldığım sezeryana göre daha kolaydı. 2 gün evet zorladı yatmadan bol yürüyüşle geçirdim bugün 3. Günüm çoğu şeyi kendim yapabiliyorum. Genel anestezi aldığımda 10 gün ayaklanamadım. Bol kahve bitter çikolatayla baş ağrısı ve bel ağrısıda yaşamadım. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Merak ettikleriniz olursa cevaplarım rabbim hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ♥️