sweetmom_ Papatya1903 Hayırlı olsun İnşaAllah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah 💐 🤲 normalde gecikme yaşıyor musunuz? Test falan yapmadınız mı?
Minikperi Papatya1903 hayırlı olsun ☺️ ilk kızımı 8 haftalık öğrenmiştim. İkinci kızımı da 6 haftalık 🌸 polikistik olduğum için adetim çok düzensiz 3-4 ayda bir adet olan insanım. Bu yüzden ihtimal vermiyodum 🌸
Papatya1903 sweetmom_ ben 1 aylık hamileyken gecikme oldu diye hastaneye gttm ulstrnla bakıldı kan bakıldı negatif denildi hatta kistn var hemen çocuğun olmaz bile dediler
Papatya1903 yesildeniz ben 1 aylık hamileyken gecikme oldu diye hastaneye gttm ulstrnla bakıldı kan bakıldı negatif denildi hatta kistn var hemen çocuğun olmaz bile dediler
Papatya1903 Aytlkya ben 1 aylık hamileyken gecikme oldu diye hastaneye gttm ulstrnla bakıldı kan bakıldı negatif denildi hatta kistn var hemen çocuğun olmaz bile dediler
sweetmom_ Papatya1903 bende geçen gittim ultrasonda rahim kalınlığı denildi kanda çıkmadı ama. Yarın tekrar bakacağım kana. Dua edin İnşaAllah bende hamileyimdir.
carpediemm1 Ben de 6 haftalık hamileyim 5.haftamda kadın doğuma regl düzensizliğim için randevu almıştım orada öğrendim😅
Papatya1903 carpediemm1 bnde öyle gttm adet olmadım diye kan aldı ultrason baktı kistn var dedi baktığı zamn 1 aylık hamileymism 😅
2prenses_masal-oyku Cinarsaitinannesi bazılarında ne kanda ne de ultrasonda çıkmıyo canım ben bizzat şahit oldum bi arkadaşınki böyleydi kusuyodu göğüsleri sızlıyodu gidip kan veriyodu yok alttan ultrasona bile girdi ama yok sonra 2 ay mı geçti 3 aymı ne öyle çıktı ortaya anneside öyle olmuş çok değişik vakalar var gerçekten
Papatya1903 Cinarsaitinannesi 1 aylık hamileymism ne knda ne ultrasnda çıktı htta Dr âdet söktürücü ilaç bile verdi gttikntn 1 ay sonra et kokusu çok ağır geldi diye test yapaym dedm pozitif çıktı er gittiğim de 2 aylık hamilesin dedu
Cinarsaitinannesi 2prenses_masal-oyku çok ilginç bebek saklanmış herhalde bende bir defa daha okudum burada aynı şekilde
Ezelaleyna 2prenses_masal-oyku şuan yaşıyorum 😂😂😂 3 tane test yaptım pozitif kan verdim negatif ultrason la bakıldı rahim kalınlaşmasi var ya gebesin yada agdet olucan dediler göğüslerim patlayacak gibi sis ve çok ağrıyor kasıklarımda ağrı girip çıkıyor adet olucamda hiç göğüs ağrısı şişmesi olmadı 5 Kasım’da belli olcak agdet tarihim 😂
2prenses_masal-oyku Cinarsaitinannesi evet çok garip gerçekten ben yoktur ozaman diyodum kızda biraz daha bekleyim diyodu iyiki beklemiş adet olmak için bişeyler kullansaydı giderdi allah korusun sonrasında da zor geçti ama gebeliği kusması bayılması çoktu baştan doğuma kadar bide 🫤