meltemdrn hulyaca bende aynı sıyah elbıseden aldım cok rahat dıe dusundum emzırmek ıcın yan tarafında dugmelerı var cok rahat olur bıde sıyah takımın 3 rengınden aldım
__mom1 1 hafta önce doğurdum 24 saat bile kalmadım terden 3 gecelik değiştirdim. Kalın bir şey almayın bence
hulyaca 120622Aht Hastane sıcak olduğu için ben ince tercih ettim. Bu ürün de ince baya hafif. Ben beğendim ama ☺️☺️ Link vermek yasak o yüzden bu şekilde atıyorum ☺️🌺
120622Aht hulyaca Bilinçsiz bı şekilde kolu kısa almıştım hastane için 🤦🏻♀️ kumaşı çok hoşuma gitmemişti size güvenip getittirecegim bunu 🙏
hulyaca 120622Aht Aslında kısa kollu sorun olmuyor. Ben mesela bütün ihtimal kısa kollu geceliği giyerim. Hastane baya sıcak oluyor çünkü ☺️🌺
hulyaca meltemdrn ben azıcık büyük almışım ama rahat rahat giyerim artık. XL tam iyiyken 2XL almıştım 🙈 ilerde daraltırım artık. Baya kullanışlı oluyor bu tarz gecelikler. Siyah pijama takımı da baya hoşuma gitti. Şık duruyor hem 🥰🌺
gunesinannesi_ hulyaca @120622Aht instagramda niketlife sayfasından aldım kumaşı da güzel çok beğendim
Ebruli_08 gunesinannesi_ merhaba üzerinden biraz zaman geçmiş ama belki görürsünüz mesajı Bu sayfa güvenilir mi 😇
gunesinannesi_ Ebruli_08 evet kendim için bu sayfadan sipariş verdim 2 tane pijama takımı hastane için memnun kaldım kumaşı falan nasıl gelcek diye şüpheliydim ama beklentimin üzerindeydi🥰