Beyzab95 Premsesko kasma kendini rahat bırak ordaki kasları istemsiz kasıyorsun daha zor oluyor kendini gevşek bırak ama kafanda rahatla ben vajinismustum doktora giderek aştım öğrenilen bir şey biraz kasma kendini ucunda bırakma işe yaramaz dediğim kayganlaştırıcıyla uygula kuru olunca çok zor giriyor 4-5 cm kadar içeri it
Premsesko Beyzab95 büyük ihtimalle bende öyleydim ama tanı konmadı aşırı ağrılarım oldu çünkü canım çıkıyor sanardım. Tam yener gibi oldum hamile kaldım ilişki de yasak eski halime döndüm galiba 😂
Premsesko avakadominigi ilişki yasaktı bizde karar aldık doğuma kadar yapmayalım diye çünkü bebeğimriske atmak istemiyoruz. Uzun yürüyüş hiç yapmıyorum inanın temizlik yemek hepsi eşimde işe gitmeden yemek yapıp bırakıyor başıma bir WC ve su içmeye filan kalkıyorum.
Beyzab95 Premsesko sen yine ilişki yaşayabilmişsin ben onu bile yapamıyordum doktora gittim 1 ay olmadan sıkıntım geçti ama başlarda benim de çok ağrım vs oldu sonra yavaş yavaş durumu öğrendim bir daha yaşamadım ☺️ senin demek istediğin şeyi de anlıyorum o yüzden fitil falan koyarken zorlanıyorsun kendini gevşek bırak orası da kapalı değil öyle düşün bir de acır diye düşünme ☺️
Premsesko Beyzab95 Valla evet daha fitili elime aldığım an bir kasılma geliyor 😂😂 bebek sende de kasıklarına vajinana vuruyor mu? Benim makat gelişli ve sanki bacağı çıkacak gibi vuruyor.
Beyzab95 Premsesko evet geçen hafta özellikle çok fenaydı hep aşağılara vuruyordu bu hafta yanlara falan vuruyor eşek yerim onu birde zaman geçtikçe güçleniyorlar ki çok güzel bir şey ya 🥹🥹
sedeffimo @Premsesko hayır hayır asla kafanıza takmayınnn🌸 ben normali 35-40 arası diye biliyorum 50hiç duymadım.o sıralar çok araştırdım çünkü
Eminebeydaa Premsesko ölçümde 25 altı tehlikeymiş öyle demişti doktorum sen yinede her kontrolünde ölçtür riske atma bi arkadaşım dikkat etmedi 19 rahim boyuyla hastaneye yatırdılar 9 a düştü ,28 haftalıkken mecbur sezeryanla bebeği aldılar kese patladığı için