Fatmaufuk Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim çok midem bulanıyor özellikle akşamları bir tuhaf oluyorum ne yiyeceğimi şaşırıyorum benim gibi olan var mı ?
Edebyahu Fatmaufuk o haftalarda bende öyleydim. Sabret geçiyır☺️ Doktor bana ilaç vermişti ama ben kullanmak istememiştim
ozgecoban Fatmaufuk bende şuanda 5 haftalik hamileyim ne yiceğimi şaşırdım 😕 benimde özellikle akşamları bulanıyor. Tuzlu kraker ve leblebi önerdi doktor ayran içiyorum o biraz iyi geldi gibi. Hiçte kusamam 😯 inşallah çabuk geçer hepimizin
Ummuu47 Fatmaufuk bende 10 haftalık hamileyim 5 haftadır çekiyorum birde kızım var ilgilenmem gereken hiç birşey fayda etmiyor çubuk krakerden de tiksindim
mrshavva Tam 1 ay çektim o mide bulantısını sürekli acildeydim serum yedim paso ama geçmedi 1 ay sonra geçti hiç birşey işe yaramamıştı umarım sizin böyle geçmez bulantı ilaçlarıyla geçer
Fatmaufuk mrshavva ben de tam bir aydır böyleyim herşey kokuyor yemek yapamıyorum yaptığımı da yiyemiyorum zaten
Fatmaufuk Çalışıyorum çok zor oluyor resmen hayattan soğudum inşallah geçer bir an önce resmen yemek yemeyi özledim 😔
Sevgi60 Fatmaufuk bende öyleydim şimdi 11 haftalık oldum mide bulantım geçti yemek falan pek yiyemiyorum ama iştahım hiç yok
Fatmaufuk ozgecoban ben kusuyorumda sabahları özellikle tek istediğim bir an önce geçsin hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor çok zor birşey 😔
ozgecoban Fatmaufuk ya bende kusabilsem rahatlicam belki ama normalde de kusamam ben zaten çekiyorum böyle 😕 doktor meptamid verdi ama kullanmak istemiyorum
Fatmaufuk Ummuu47 benim ilk olacak allah nasib ederse onu da bazen düşünüyorum ikinci çocuğum olursa naparım diye kaynanam var ama kaynana işte ne yapabilir ki anne olsa farklı olur da annemde yakımda değil çocukla çok zordur
Aytana 12 haftayız hala devam ediyo bulantılar bende bi çok kez acilde açtım gözümü malesef ilaçsız geçmiyo dramamine kullanıyorum günde 3 defa biraz hafifledi diyebilirim 😔 Rabbim yardımcın olsun çok zor bi dönem 😔😔
Fatmaufuk Bana da acil de medpaid verdiler bende kullanmadım çünkü doktorum önermedi ne olacak hiç bilmiyorum yani herşey çok kötü oluyor eşimle ilgilenemiyorum bile hayatım durdu resmen
Ummuu47 Fatmaufuk medmapid sakın kullanma beni mahvetti Bi kere kullandım psikolojimi bozdu huzursuz yaptı
Fatmaufuk Ummuu47 bilmiyorum ben olsam o bu durumda olsa yapardım elimden geleni ve onlarda bu yollardan geçmiş üstümde oturuyor illa benim gitmemek bekliyor allh görüyor ne çektiğimizi boşver
Kircicegi Fatmaufuk canim 11 haftalik hamileyim bu zana kadar migde bulantisindan öldüm resmen 6 kilo bile verdim migde bulanti hapi kullandim hic biri fayda etmedi biraz sabretmen gerekiyor
Meryem67 Sevgi60 aynısı bende mide bulantım geçti iştahım yok iştahlı yemek yiyemiyorum çok az yiyorum en çok meyva salatalık 😄