Mercimeek Ummhny 2 gün değilde eğer bekleyebilirsen 1 hafta kadar ya da 5 gün bekle öyle baktır biranda yükselir inşallah seninde aklında kalmaz
Ummhny Mercimeek doktor 2 gün sonra dedi ama bilmiyorum zaten 16 dan geriye giderse regl olmam gerekir herhalde
myangelson Ummhny zaten iki ihtimal var ya kimyasal ya geç döllenme olmuş ama sen içini ferah tut belki geç dollenmedir. Allah’ın izniyle değerin yukselir 🤲🏻🧡 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver düzenli artış hesaplamak adına
Ummhny myangelson aynen öyle ya geç döllenme yada kimyasal canim kimyasal ise adet olurum herhalde yakın zamanda
D12ekim Neslihannnnpoyraz ayyy cidden mi bende şuna aynı şeyi yaşıyorum değerim 6 çıktı yarın tekrar kan vereceğim korkuyorum kimyasal olur diye
Neslihannnnpoyraz D12ekim evet doktordan geldim test yaptım cıkmadı attım masanın üstüne arkadasım gördü hayalet cizgiyi ertesi gün 10 fln derken 5 aylık hamileyim cok yavas yükseldi degerim adetten 10 gün sonra 1300 cıktım birden arttı 😊 kalbini ferah tut
Derya5546 Neslihannnnpoyraz benim bı arkadaşım var oda 5.67 öğrendi hiç unutamıyorum çok aglamistik 😂😂😂😂