Efnanefnan Post atmistim sizce ayda 2 defa mi yumirtluyorum yoksa gebelik olur mu . Ovulasyon testim 2 gun once hafif silikti . Az once yaptim koyu cizgi cikti resmi atiyrum 5 gun var gebelik ovulasyonda cikabilir mi
umrumdadegil Efnanefnan en iyisi erken gebelik testi yapman ovulasyon ile kesin hamilesin ya da değilsin diyemeyiz
Merve-metin Efnanefnan yumurtlama 2 kere olabilir ben adet günümde yumurtlama gördüm adetimi 14 gün ileri attı 15.günü adet oldum hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Buseemm Motherandbaby_ cikmayabiliyor cnku ben adetime 4 gun kala yapti ayni koyulukta cift cizgi vardi ve 2. Ovulasyon testtindensonra adet oldum
_ummu_han Efnanefnan benimde böyle silik çıkmıştı ilk başta sonra durunca çok belli net oldu atacaktım ama iyi ki atmamışım
Selcan3 Efnanefnan benim testim bundan daha siliktii 3 haftalık hamileydim canım ve adet günüme daha 12 gün vardi
Efnanefnan Merve-metin evet iste oni merak ettim.acaba 2 defa mu yumurtliyorum cok afedersin regliye 4 5 gun kala beyaz akinti oluyo.cok afedersin o yuzden
Tklc Efnanefnan ovülasyon mu gebelik mi ancak test yaparak anlayabilirsin canım istersen birkaç gün daha bekleyip ovülasyonda yumurtlama devam ediyor mu çatlama olacak mı bak
Tklc Efnanefnan elinde varsa yap canım yine koyuluk görürsen birde elinde var ise gebelik testi de deneyebilirsin
Efnanefnan Tklc tamam ovulasyon testim var elimde eger koyu cikarsa eczaneden gebe testi alirim sagolasin