fatos2404 Merhaba kızlar bugün kan sonucumda hcg 47414 henüz doktora gitmedim kaç haftalık olabilir kalp atışı oluşmuş mudur ve kasık, alt karın bölgemde adet sancısı gibi sancım var normal mi
Lagertha_ fatos2404 sancınız bir süre olacak benim öyle olmuştu sürekli regl olcak gibi hissediyordum ama doktora gidin bence değeriniz yüksek
Umay_merve0 fatos2404 6 haftalık oluyor sanırım bende sizin gibi çok sancım var 29 eylül benim tarih de 229 çıktı benim sonuç 4 haftalık sanırım
Nur321 fatos2404 benimde 19 eylül 😍 bende daha doktora gidemedim ama 6. Haftanın icindesinzidir büyük ihtimalle
fatos2404 Umay_merve0 gittiniz mi doktora benim daha önce düşük ve kürtajım olduğu için tedirgin oluyorum aslında
fatos2404 Lagertha_ evet yarına randevu aldım ki zaten kan pıhtılaşması olduğu için biran evvel doktor kontrolünde kan sulandırıcı kullanmam gerek
Umay_merve0 fatos2404 Bugün gittim fakat keseyi falan görmedi tekrar kan ver dedi başka birşey demedi
Lagertha_ Tabii 1500ün altında olursa gözükmez o da en az benim 1500 çıkmıştı doktorum bugün 2000 anca olmuştur şansımız varsa keseyi görürüz demişti vajinalultrasyonla
Boncukk123 fatos2404 canım cok yüksek ikiz olmaz ihtimali var mı acaba daha hic gitmedim diyorsun doktora kan pıhtılaşmanda varsa hemen git bence
acemkizihot1 fatos2404 4 haftalık diyenler olmuş mümkün değil benimki 4+4 285 çıktı sizinki daha büyüktür
fatos2404 Boncukk123 ailede ikiz yok aslında tabi nasip bugün sağlık ocağında öğrendim yarın nasip olursa gidicem 5 yaşında bi oğlum var ama ilkmiş gibi herşey 🥹