Bbbsr Kızlar doğuma bir haftam kaldı ama oğlum hastalandı suan okuldan kaptı muhtemelen. Benimde boğazım agrıyo gibi ama tamda agrımıyo ya doğuma bir iki kala hasta olursam ne olcak başına gelen var mı
Cicekmelisa Bbbsr doğumum çok yakın ve ben hafiften kaptım öksürük var şuanda doğumdan sonra korkuyorum öksürük geçmezse dikişlerle nasıl öksürcem diye😂
Bbbsr Cicekmelisa ay evet bide o var bide yeni doğan bebege geçmemesi lazım hastalık enfeksiyon vs off korkuyorumm
Cicekmelisa Bbbsr evet tabi bide ya bebeğe geçerse korkusuda var off ilaçta içemiyoruzki hemen düzelelim
_emineyavuz Cicekmelisa en çok korktuğum şey doğuma çok az bı süre kala hasta olmak şuan oğluşum grip gibi bana geçerseyi bıraktım doğum olduğunda bebeği sevmek isteyecek grip bebeğe geçmesin diye elletmeyince kıskançlıklar başlayacak korkularım çok kızlar kaç haftalık bebisler biz 38+5
Bsr_0 Cicekmelisa yarım çay bardağı kaynamış sıcak su 2 tatlı kaşığı bal karabiber ve limon karıştırıp yudum yudum için bende çok işe yaramıştı sabah akşam yapıp iciyodum ben 🌸
Cicekmelisa _emineyavuz inşallah en kısa sürede atlatırız gribi yaa bu mevsim zaten hastalık mevsimi havalar bi anda soğuduğu için hemen hasta oluyoruz 😂 38+6 her an gelebilir ama boğaz ağrısı öksürük gittikçe artıyor offf🥹
Bbbsr _emineyavuz aynı korkularımız var benmde oplum geip gibi burnu akıyo dopuma az kaldı 1 hafta napçaz bilmiyorum