Curii61 Pamuk gebelik şekeri için açlık tokluk bir dahaki baktırmasın da hbA1c baktırabilir demek istedim alakalı demedim zaten ki gebelik şekerini etkileyen faktörler beslenme hareketsizlik ve gebelik öncesi yaşam tarzı birazda genetik faktörler hbA1c’si yüksek olup gebelik şekeri çıkmayan da var ki zaten şuan 11. Haftada olduğu için takip ve beslenme düzenlemesi ile dikkat edebilir ayrıca hbA1c depo şekeri olarak bakılır insülin direnci ayrı bir testtir
Curii61 Pamuk geçmiş olsun, rabbim sağlıcakla hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin, benim ki naçizane bir öneriydi benim ki sağlıkçıyım ve bende gebeliğimi yükleme yaptırmadan takiple kontrol ediyorum
Pamuk Curii61 Amin Allah razı olsun. Çok illet biseyms özellikle hamilelikte insan ıslak kek için ağlar mı ağladım 🥹
Curii61 Pamuk bebişlerle birlikte yapılıp yenecek artık bi çok şey bu dönemde onlar için tüm fedakarlıklar çok zor evet ama hamilelikler de çok bambaşka zorluklar var 7 ay yattım hiç kalkmadan bende ama şükür rabbimin izniyle inşaAllah kavuşalım da bebeklere unuturuz bunları
Sengul_42 Bende gebelik şekeri var 4 kez insülin kullanıyorm günde benim değerler şeker yüklemesinde 278 çıktı aç karna 130 çıktı 🙁
Serendipity16 serapbttl ah kıyamam ya şu an iyidir inşallah işte şekerde takip önemli önceden önlem almak şart
serapbttl Serendipity16 iyi Allah’a şükür bir daha şeker sıkıntısı yaşamadı ama benim 2.hamilelikte yine şeker çıktı işte 🤦🏼♀️
Serendipity16 Hnd_01 bana da sağlık ocağı çok yakın her gün gidip baktırabilirim. Anladım bu şekil yaparım çok teşekkürler ❤️
Merveeemsiii Pamuk ben ilk tahlil verdiğimde sabah aç verdim 62 çıktı normaldeğerinden düşük normal mi
Curii61 Pamuk biz bebekleri kucağımıza aldığımız da burada haberleşelim dertleşelim kaderdaşız aslında aynı zorlukları yaşayan o yüzden dualarla geçecek bu süreç duamdasın 🙏
Minikperi Serendipity16 sizinki yüksek bence. Şeker hastalığı var mı sülalede? Varsa ondan da olabilir. Benim hep 75 çıkıyor 🤷🏻♀️
Serendipity16 Minikperi sadece teyzemde var annemde babamda ablamlarda hiçbirinde yok ama yüksekse doktor niye çok üzerinde durmadı onu anlamadım
Serendipity16 serapbttl zaten bir kere yaşayan tekrar hamilelikte yaşıyormuş neyseki bunda daha tedbirli olursunuz inşallah sıkıntısız doğar
Minikperi Serendipity16 doktor üzerinde durmadıysa sorun yok bence. Teyze de sorun teşkil etmiyor. İşinizi ferah tutun 🌸