ruya_gibi hanımlar ben şuan eşimin sigortasından yararlanamıyorum devlet hastanesinde doğum için ücret alınıyor mu alınıyorsa ne kadar bu şekilde doğum yapan var mı ödediniz mi ödediyseniz ne kadar?
tugcesakzci ruya_gibi canım analık hakkından dolayı hiç bir güvencen olmasa dahi ücret alınmıyor diye biliyorum ben. Bunun için Bi sağlık bakanlığını ara istersen detaylı ve daha iyi yardımcı olurlar
Furelcag ruya_gibi benimde ilk gittiğimde sigortam yoktu eşiminde yoktu ama analık hakkından yararlanıyorsun, muayenelerde de foğumda da ücret alınmıyor, sigortalı gibi işlem görüyorsunuz
eftelyaa1603 ruya_gibi analık hakkı sadece kontrol için geçerli doğum için geçerli deil devlet hastanesnde bna böyle söylenmişti
Daisy0000 ruya_gibi İmkanınız varsa sadece genel sağlık sigortası yatırabilirsiniz . Genel sağlık sigortasıda300-400tl arası bişeydi gayet uygun
ruya_gibi Mia0121 1 ay olacak neredeyse hala sonuçlanmamış gidip sormam mı lazım çünkü e devlette sonuçlanıp sonuçlanmadığı görülmüyor
ruya_gibi Furelcag bak mesela ben sigortadan yararlandığım zamanlar benden normal muayene ücreti alınmıyordu şuan yararlanamadığım için bugün acile gittim 7 tl gibi bir ücret istediler normalde istemezlerdi acaba yararlanamadığım için mi ücret istediler?