Sibel_g Kızlar göbeğimden vuruyorum iğneyi vurduğum yer sert beze oluyor. Olması önemli değil de acaba yanlış mı vuruyorum diyorum ya işe yaramıyorsa diye korkuyorum. Önceki hamileliğimde de kullanmıştım arada oluyordu hep olmuyordu
BirazbundanBirazondan1 Sibel_g bende 9 ay boyunca oksapar kullandım veni de topaklansı. Çok şükür kızım yanımda. Topaklanan yerlere bebek yağı sürün toprağını alıyor
merii10 Sibel_g iğne yapacağınız yeri parmaklarinizn arasına alıp yapın ve ilacı çok çok yavaş gönderin bn de 6 aydır kullaniyrm çok şükür beze olmadı hiç
naneliseker_ Sibel_g bebe yağı ise yarıyor. Yatmadan önce sür uzun kollu giy yat. Beze arada bir oluyor bedelsiz hasar görmemiş morarmamis yerlere vur :) bende de var 1 2 tane beze . Malesf iğnenin yan etkileri.
Sibel_g merii10 bende sıkıyorum zaten sıkmadan vursam çok çok acıyor acaba çok mu sıkıyorum ondan mı oluyor
TugbaaGunaydn Bende de oluyordu. Çok korkuyordum ilaç dağılmıyor diye. Doktorum vurduğun yeri kolonyalı pamukla biraz ovala dedi ondan sonra olmadı hiç. Ama ovalayıncada çok morarıyor maalesef. Yinede beze olmasındansa morarmasını tercih ediyorum 😂