busra_ab Doktorum öyle bir şey dedi kafam karıştı 🤔 ama burun kemiksiz olması daha saçma değil mi acaba nöbet çıkışı diye adam uykusuzluktan mı saçmaladı bilgisi olan var mı içime şüphe düşürdü ☹️
esya59 DuyguuCbk busra_ab burun kemiği, ense kalınlığına bakılıyor kaç haftalıksınız bilmiyorum ikili test yaptırınca %85 ihtimalle belli olur. Detaylı ultrasonda kesin belli olur (19-23 hafta arası) umarım sağlıklı bir evladınız olur stres yapmamaya çalışın 🙏🏻
dicledila busra_ab nazal kemik izlendi yazıyorsa sendrom riski düşüyor tabii diğer parametreler de önemli ama doktor ilk olarak burun kemiğinin varlığına bakıyor varaa iyi yani
Ladybird06 olması olmaması benzer kelimeler yanlış da duyulabilir ama net eminsen olması dediğine doktor yanlış söylemiş.
DuyguuCbk Burun kemiği yokluğu down sendromlu ihtimali olabiliyomuş ama sadece bununla belli olmaz başka semptomlar bulgular olması gerekiyo sıkma canını boş yere
busra_ab esya59 kemiğin varlığı mı yokluğu mu ihtimal dahilinde 16 haftalığız 😊 burun kemiği mevcut bu sıkıntılı bir durum mu
Annem46 Test sonucunda nazal kemik mevcut yazması olması gereken 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın
busra_ab dicledila burun kemiği vardı hatta işaretleyip gösterdi ama burun kemiğinin varolması down sendromlu olma riskini arttırıyor demesi beni korkuttu demek ki gece vardiyasından çıktığı için uykusuzluktan yanlış söylemiş o zaman çok teşekkür ederim ☺️
Esm27 dicledila bu üçlü testte de geçerli mi acaba? Doktor üçlü test formuna nazal kemik yok olarak işaretlemiş. Riskim yüksek çıkmış bu da riski arttırmış olabilir mi acaba ? Oysa 17 haftalık detaylıda burun kemiği fazlaca vardı.
Esm27 busraaa10 risk yüksek çıktığı için amniyosentez yaptırdık. Sonuç bekliyoruz şimdi. Dua edin lütfen.
busraaa10 Esm27 rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah ama ben inanıyorum Allah’ın izniyle temiz çıkıcak 🌸🫶🏼