29 ekim pazar sabah 12 gibiydi ameliyatım sabah 10da yatışım yapıldı 8 saatlik bir açlık gerektiriyor bir de. ameliyathaneye girdim doktorum ve ekibi ordaydı müzik çalıyodu rahat bi ortamdı. beni hemen oturtup öne eğip belimden spinal iğnesi yapıldı hiç acımıyor incecik zaten hemen bacaklara karıncalanma geliyolar. seni hemen yatırıyolar doktor ve ekibi zaten sizinle iletişim halinde oluyor sürekli konuşuyolar ben biraz panikledim çok konuşuyodum çok hafif bi sakinleştirici yaptılar rahatlamam için😂😂 ondan sonrası zaten 5 dk sanırım bebek çıkmış oluyor doktorun sarı doğdu bebişin aynı babası dediğini duydum ama aynı ben😂 sonra ağlamaya başladı sesini duydum ve yanıma getirdiler allahım mis gibi kokuyoduuuuu öptüm onu birsürü☺️ biraz mide bulantım oldu ama hemşire hemen ilaç veriyor 2 3 sn sonra geçmiş oluyor. Daha sonra dikiş sürecinde dinlen seni uyutalım biraz dediler o ara biraz uyumuşum. çıktığımda biraz üşüdüm ama geçiyor o da önemli değil. benim ağrım oldu biraz ilk yürüyüşte zorlandım baya ama sondayı biraz geç çıkarttırdım kendim tuvalete gidemeyeceğim için. onun dışında sürekli ilgileniyolar ağrı kesici vs yapıyorlae zaten. bebişi emzirme falan ağrıları unutuyosunuz onun için kalkmaya çalışıyosunuz. ben hastanede pek kalkıp yürümedim yürüme öneriliyo ama gazımı çıkarmıştım ama siz yürümeye çalışın daha çabuk toparlanılıyo. ben dün taburcu oldum hastanede 2 gece yattım doktorumun isteğiyle eve geldikten sonrada duş almamı söyledi doktorrum su geçirmez bandaj takıyolar o yüzden alabiliyosunuz ve zaten kesi yeri estetik olduğu için açık yara yok. sütüm de hemen geldi emziriyorum hala çok şükür🙏 ve herşey o kdar gözümde büyürken birden bugün 4. gün olması🥹çok çabuk geçiyor zaman büyütülcek korkucak hiçbişey yok kızlar tadını çıkarın. hepinize sağlıklı güzel ağrısız doğumlar diliyorummm bebişinizle uzun ömürleriniz olsun🙏❤️😍☺️