Beriufuk22 EsmaK gayet iyi bnm doktorda başta 39+0 dedi ama sonra gidisattan korktu ve 38+0 çektik nasipse ptesi olacagm
NewMomm1 EsmaK Ya bekliyim derken bir anda sancın gelirse de doğurursan😂 he normal doğum istiyorsan bekle bilemeyeceğim valla 😂
Lili EsmaK 38 haftalıpım ben de hem serkulaj hemde 3 sezeryanım bende Konturole gitmek istemiyorum doğuma alırlar diye son hamileliğim olacak 40 karı görmek istiyorum ilki 27 2 34 de gelmişti son ya bu doya doya yaşamak istiyorum
Birbahargunu Anne bebek dostu sezaryende yine bebeğin kendisinin doğumu başlatması bekleniyor sezaryen olsam bile öyle isteyeceğim ben gün almayacağım
Ladybird06 EsmaK planlı sezaryense gayet iyi, çoğu dr 38+’larda hatta bi kısmı 37+5 veya 6’da falan alıyor sizinki iyi.
Edaozkan EsmaK bana da 39 da vericem dedi eski doktorum 38 alırım demişti ama şuan ki doktorum nolur nolmaz anne karnında bir gün dahi kalmasi önemli dedi 39+4 e gün verdi haftaya bugüne inşallah doğumum var
Edaozkan EsmaK direk gün almaya gittiğimde bugün alalım dedi öncesi sadec 39 dolması lazım dedi benim de cumartesi ye denk geliyordu o yüzden 4 daha ekledi öyle olucak inşallah ama ben sancım gelsin istiyorum ya anne bebek dostu sezeryan istiyorum
Zeynep_ze EsmaK banada 39da tam gün verdi ama ondan önceki kontrolümde tam kesinleşecek öne çekme ihtimali var kafası büyük olduğundan