biryildiz42 Kızlar 38 haftalığım belim ağrıyor az önce beyaz uzun sümüksü bişey geldi ama içinde kan vs yok nişan olabilir mi ? Tiksinen olur diye fotoğraf atmak istemedim sadece şeffaf da olabilir mi nişan denilen şey
Minikperi biryildiz42 benimkisi şeffaftı. Ama avuç içi kadardı yani normal akıntıdan ayırt edilebiliyodu rahatlıkla. Doktor muayenesinde gelmişti ve doktor bunun nişan olduğunu söylemişti. İlla kanlı olmasına gerek yokmuş.
biryildiz42 fadiyee bilemedim bende çoğu kişi kanlı felan görmüş ama herkesin bir değildir diye düşünüyorum umarım nişandır doğsun artık
nun1106 hamileliğimin başından beri beyaz akıntım var son haftalara geldim nişanın hep kanlı olduğunu söylemişlerdi ebeler eğer beyazsa nasıl ayırt edebilirim???
Zehra5857 Az önce aynı durumu bende yaşadım 40+3 beyaz sümüksü uzun bi yapı akıntı gibi yumuşak değildi . nişan herkeste aynı renkte olmuyor kiminin ki siyaha yakın bile olabiliyormuş ikimize de hayırlı doğumlar inşallah bana da dua et canım
biryildiz42 Zehra5857 inşallah tez vakitte hayırlısı ile kolay doğumlarımız olur canım ❤️ Bebek çpk sertleşiyor sizinde öyle mi
Zehra5857 biryildiz42 evet onlar kasılma canım düzenliyse doğum başlıyor düzensizse yalancı kasılmalar
biryildiz42 Minikperi yarın benlm de doktor kontrolüm var göstereceğim belki benim de nişandır sizin ne kadar süre sonra doğum olmuştu