Nursemom Merhaba kızlar. Gebelikten dolayı göğüslerimde büyüme başladığımdan beri göğsümün alt kısımlarında kaşıntı başladı. Bende başlarda hafif kaşıyordum geçmedi bi türlü. Hala devam ediyor. Geçen gece uyurken kaşıyıp bikaç tırnak izi bile çıkartmışım😔bio oil yağ sürmeye başlamıştım çatlak oluşmasın diye kaşımtıya faydası yok ama sanırım.😕 bana bi yardımcı olun nolur 😞
Nhlbsr53 Nursemom bende aynı durumdayım malesef 🥺 internetten okumustum ve çevremde emzirme döneminde yapan var ayva çekirdeği ile jel yapılıyormus o çatlaklara iyi geliyormus kasıntıyı bilmiyorum 🤷🏻♀️ onu denicem
Nursemom Edebyahu daha kaç ay var benim doğumuma😞 doktora gittiğimde de unutuyorum her seferinde sormayı sabahın köründe randevum oluyor hep 🤦♀️
fitmom Nursemom benim de hep okuldan geldikten sonra çok kaşınıyordu sütyenin içinde olduğundan da olabilir belki atletimin üzerine takmaya başladım çok rahat ettim yaaa böyle bi durum varsa tavsiye ederim
Ssshhh Benim biraz terlese kaşınmaya başlıyor ve durmuyor o yüzden atlet giymiyorum bazen soğuk suyla yıkıyorum iyi geliyor bide sütyen darsa kaşınıyor bunlara dikkat edin bence
EsenBursa Yag surmeye devam edin ama kasinti icin niveanin bademli vucut nemlendiricisini aldim suruyorm ben arada