_Mother_ ilayda_2309 yaa aslında bende testte bakdigim da silik gölge gibi birşey görüyorum boşa umut olmasın diye yazmadım canım senin kan vermen en doğru sonuç olacak sanırsam
_Mother_ ilayda_2309 canım benim hayırlısı neyse o olsun rabbim güzel gonlune göre nasip etsin inşallah en kısa zamanda nasip eder
myh0123 Silik çizgi bende gördüm belli belirsiz. Bende böyle öğrenmiştim çünkü belli belirsizdi kan verdim 26 çıkmıştı
Aytlkya ilayda_2309 kaç gün gecikme yaşadın ben test yapmadan kan verdim mesela adet olucagım gün çıkmadı 1 hafta gecikmeden sonra hem ezcane testi hemde kanda çıktı geç döllenme de olabilir adet olmadıgın sürece ümit var bence
Buseemm ilayda_2309 ama sana bisey diyim umidini kirmak istemem benm yaptigim testlerde de böyle hayalet cizgi vardi ve ben iki gun erken adet oldum
Aytlkya Bende hayalet bi cizgi var gibi gördüm ama bilemedim kan verme şansın varsa acilde kan ver bence
cutecik ilayda_2309 flaşla çeksene cnm banada çizgi var gibi geldi umutlandırmak istemedim ama tekrar çekip yüklermisin
sevalciftci ilayda_2309 kız çok silik çizgi var ya bunda gören varmı başka var ben ilk erken gebelikte bu kdr silik ti sonradan koyulaşti var bence