Aytlkya Elifmeral teşekkür ederim bende yeniyim 9+3 üz 4 haftalık iken öğrendim 1 hafta gecikme ile ❤❤
Zehraozgen Bugün bende test yaptırdım kan da beta 0.100 çıktı adetim 8 gün gecikti prolaktin yüksek çıktı çok darlandım ne olacak şimdi
Aytlkya Zehraozgen stres etme canım hayırlısı ise olsun Rabbim vereceği zamanı elbet bilir 0 lı değerler negatif ama geç döllenme de olabir adet olmaz isen tekrar kan ver hakkında hayırlısı olsun
Aytlkya Elifmeral rabbim herkese bu duyguyu isteyen herkese tattırsın Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın en kısa zamanda bütün isteyenlere Allah’ım nasip etsin inşallah ❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Aytlkya ilayda_2309 Rabbim en kısa zamanda hayırlı zamanda nasip etsin canım kendini strese sokma akışına bırak gerçekten Rabbim beklemediğin anda veriyor Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah ❤
Lili ilayda_2309 üzülme sakın bak ben evlendim 2 sene tedavi gördüm doğal yolla olmaz dediler tedaviyi bıraktım 15 gün sonra oldu ve sonra gerisi geldi ışığı gören çıktı şimdi 3 bebeğime hamileyim 38 de 😂 hamile kalmak için tedavi görürken şimdi bağlatıcam sen düşün 😂
ilayda_2309 ilayda_2309 Kızlar bekleyen herkese teşekkür ederim çizgi fln çıkmadı bu ayda olmadı herkese benimle bekleyip heyecanlandigi için çok teşekkür ederim 😊
Elifmeral ilayda_2309 adet olana kadar umut vardır kesinlikle cok üzgünüm 😢 Mutlu haberi alacağımız günler gelir insallah 🙏🏻 Ne zamandır deniyorsunuz canım