ilayda_2309 Merveeall 😂😂 ayyy böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum yaa herkesin benimle heyecanlanmasi çok guzell🥰🥰
Ysmn-08 Testi yapsan da cnm yinede kan testi yap kesin sonuç alırsın geç döllenme falansa akşam çıkmaya bilir ben akşam yaptım negatif sabah yaptım pozitifti sonra kan verdim tam olarak emin olmak için orda da çıktı inşallah herşey istediğin gibi sonuçlanır
sevalciftci ilayda_2309 inşallah bende yeni hamileyimmmm dualarım seninle rabbim nasip etmistir insalalh 🤲🏻🥰
Hayal23455 sevalciftci bana da dua eder misin 🥰 benimde adetim gecikti test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum
handeliff ilayda_2309 ayyy valla bende dakika sayıyorum en az senin kadar heyecanlıyım inşallah çift çizgiiiiiii
Eslem2112 ilayda_2309 vallahi artık hamileyim de sen de kurtul bende ikide bir bakıyorum acaba yapmismisin die kocan ne zaman gelecek
Ilay-1 Nerdeyse enişteyi arayıp çabuk git eve ya meraktan öldük diyecez 😂 herkes çok heyecanlı hemen yap gelince 😂
Yazgull_kurt22 @"ilayda_2309″ay resmen herkez senle beraber büyük Bi heyecanla eşini bekliyor ben olsam bu kadar dayanamam valla bende iki gün önce hamile olduğumu öğrendim inşallah vardır senede yapar yapmaz at herkez merakla bekliyo