Minimans Kızlar 20 haftalık hamileyim cinsiyeti göstermedi hiç en son doktor kıza benziyor kız demişti bugün farklı doktora gittiğinde ilk kız kesin dedi sonra da erkek dedi aklım karıştı erkek deyip kıza dönen oluyormu acaba kız diye bekliyordum
Ef1001 Minimans haftaniz cinsiyet için ileri aslında detaylı vakti de gelmiş orda garanti ogrenirsiniz :)
Kbagci Minimans ilk bütün benekler erkege benzer onun icin 18 ci haftadan önce cinsiyet tahmini bence cok zor
Sedefomur1 Minimans aynısini yaşadım geçen hafta 🤣 17 haftalikken kız dediler detaylı ultrasonda 23. haftada erkek dediler ben şok 🤣 Allah’tan çok fazla bisey almadım sadece çoraplarını besigini pembe almıştık 🤣🤣
Minimans Crn2023 banada dedi kesin kız dedi sonra bacak arasında kordon var dedi sonra aaa erkek bu bebek bak pipisi falan diye gösterdi
Minimans Crn2023 size de öyle pipi falan gördüm dedi mi kız diye heveslenmiştim erkek deyince Bi tuhaf oldum 😄tabi başta sağlıklı olsun da cinsiyeti önemsiz
Minimans Ef1001 işte kıza benziyor kesin kız dedi şimdi erkek pipisi gördüm dedi ama acaba dedim kıza döner mi 😄
birhamilelikgunlugu 18 haftalıgım 15+3 te kıza benziyor dedi ama kız hissetmiyorum rüyalarımda bile erkek 😂😂 eli ayağı sağlam hayırlı evlat olsunlar bize. Dün devlete gittim bağdaş kurmuş oturduğu için yine göremedim bilmiyorum ne olcak 😂
Minimans birhamilelikgunlugu sağlıkla gelsinler tabikide ama insan merak ediyor Bi oğlum var bide kızım olsun isterim illaki kız deyince çok sevindim erkek deyince üzülmedim Evlat sonuçta ama tuhaf oldum 😄
nohutkizinannesi birhamilelikgunlugu seninle aynı gidiyoruz banada 15+5te tercihim kız yönünde dedi, şimdi 18 haftalığım cinsiyeti öğrenince banada haber ver merak ediyorum 😄 2.kızım var, sağlıklı ve hayırlısı olsun ama bende b6 sefer oğlum olsun çok isterim 🙈
Kbagci Minimans aslinda net göstermesi lazim artik ama bazi doktorlar ultrson yapmasini beceremiyorlar dogruya dogru
Minimans Kbagci bugün bakarken kesin kız dedi sonra da aaaa dur dur pipi var erkek kesin dedi bacak arasından kordon geçiyo dedi 😂😂
Kbagci Minimans anlasildi ultrason yapmasini cidden bilmiyor benim oglumun resmini görsen anlarsin ne demek istedigimi
Kbagci Mltsnl iyiki kan testi yaptirmisim ama bende gördüm bende kiz oldugunu kendim baktim ultrasonda 😂
birhamilelikgunlugu nohutkizinannesi evet evet valla beraber gidiyoruz mutlaka haberleşelim o halde detaylın ne zaman peki aldın mı gün
Ftmkrnp Bana da önce erkek dedi sonra 15. Hafta da kız dedi bütün belirtilerim erkek belirtileri hurafede olsa 😂
nohutkizinannesi birhamilelikgunlugu bulunduğum ilde perinatolog yok detaylıyı perinatoloji baksın dediler henüz randevu almadım 7 kasımda kontrole gideceğim öğrenirim cinsiyetini heralde net olarak 😊
nohutkizinannesi birhamilelikgunlugu merhaba, bebeğimin cinsiyetini kesin olarak bugün detaylı ultrasonda öğrendim, 3.kızımızı bekliyoruz. 😅🤗🥰Siz öğrendiniz mi acaba