Buraya çok post attım bilenler bilir 1 seneden fazla oldu mecburi düşük yaptım çok acı çektim 1 seneyi geçti hala gebe kalamadım diye bi çok post açmıştım.adetim 5 gün geçti ama tabi asla ihtimal vermiyorum çünkü bu sahneyi çok yaşadım diye 13 gün adetimin geciktiğini daha sonra adet olduğumu bilirim bu yüzden asla ihtimal vermiyodum umudumu kesmiştim.geçen gün yine bi post açmıştım eşim kendisi hastaneye gidelim baktıralım çocuk için dedi demiştim rabbim bize hastaneye doktora gitmeden nasip etmiş çok şükür Allahım ben bu duyguları size nasıl tarif ediyim anne olmak isteyen hakeden herkese rabbim nasip etsin son iki gündür böyle kahverengi pembemsi leke geliyodu tuvalete gittiğimde peçeteye birde adet ağrılarım vardı artık emindim adet olucağıma dün test almıştım bu sabah yapıyım dedim neyse kalktım sabah yaptım daha beklemeden kop koyu çift çizgi oldu o an ki halimi size nasıl anlatıyım ki eşim geldi hastaneye gittik işte 3 buçuk haftalıkmış mercimeğim 🥹🌸❤️kese yeni oluşmaya başlamış 13 gğn sonra tekrar kontrole gidilip kalp atışları duyulacakmış çok mutluyum burda bana hiç tanımadığım arkadaslarım dualar etti Allah razı olsun herkesten 🌸🙏🏻🥹rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah