1prensesannesi__ Dilaradefe28 kaset testler gecikme sonrası kullanilir hcg degeri 50 ile 200 arasj degisiyo hassasiyeti yumurtlamadan sonraki 12. Gun erken testler ancak kesin sonuc verir
Dilaradefe28 Bbuse12 ya gercekten mi umut oldunuz bana kesin yok gercekgine kaptirsim kendimi cok uzuldum bugun umarim erken oldugu icin cikmamistir
Bbuse12 Dilaradefe28 bende umutsuzdum goruyordum herkes 6 7 gun onceden ogreniyor kesin bende de yok diye kendimi hazirlamistim supriz oldu😄 insallah sizede olur ❤️
Enen Bbuse12 bende yorumları okuyup gaza geldim 5 gün önceden yaptım adet günüm cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum test var ama yapmıyorum bu sefer günü bekleyeceğim inşallah hayırlı haberler alırız
Dilaradefe28 Enen en iyisi beklemek evet sabir edebilirsek sanirim teste verdigimiz parayi baska birseye vermiyoruz gebelik planlarken 🤭🤭
Dilaradefe28 1prensesannesi__ kaset test var ama simdi bida almam yersiz olucak bakalm varsa cikar zaten gunumde
Dilaradefe28 1prensesannesi__ bugun duramadim yine yaptm az once negatif silik bile yok 😒 bence degilim hamile umudum kalmadi suan 😕
Dilarakrkc Merhaba adetime 5 gün kala pozitif çıkmıştı silik çizgi ile, ama siz yinede 2-3 gün daha bekleyin kesin sonuç almak için ☺️
Dilaradefe28 Dilarakrkc bugun yine yaptm oz once negatif ama sık idrarim geliyo bilmiyorum 😒 umudum kalmadi suan bi
1prensesannesi__ Dilaradefe28 iste bu yüzden erken yapilmamalı hamile degilsen bile adeti beklemekte zor oluyo gecikirmiyim gununde olurmuyum biran once olshn bitsin der gibi
Dilaradefe28 1prensesannesi__ evet ama evde test yedek almistim4 5 tane ister istemez cikar umuduyla belki silikte olsa dedim biri beni durdursun ya 😕 nasil sabir edip beklicem bilmiyorum vakit gecmiyor gibi