Aynur93 Kızlar merhaba 30 hafta 4 günlük hamileyim karnım çok küçük haftasına göre 7 aylik olmasına rağmen 5 aylık gibi göbeğim var tedirgin oluyorum bebeğim büyümez diye
Sarella Aynur93 38+1 haftalığım 2. Hamileliğim ve karnım 7 aylık gibi yani iç karnım geniş seninde öyledir dert etme 🤗
Glcdmrdmr Aynur93 Aramızda 1 hafta var benimde karnım küçük banada etrafimdakiler hiç hamile gibi değilsin kilo almamışsın bebek küçük mü doğacak acaba deyip duruyor moralimi bozuyorlar Bebeğiniz kaç kilo acaba ?
Ozlemdmrkn Aynur93 bende 28+4 günlük hamileyim aynı şekilde karnım artık yeni belli oluyo dışardan bende seninle aynı şeyi düşünüyorum ama doktor gayet iyi herşeyi diyor
Kardii İç karnın geniştir bende 6 aylık hamileyim sanki çok yersinde şişer ya göbeğin aynı öyle benimde dert etme en azından doğumdan sonra korse takma derdin olmaz ben öyle düşünüyorum ve bebeğim büyümez diyede düşünme benim bebeğim çok sağlıklı ve gayette iyi gelişim hatta 2 hafta önde 🤗
worin ben 8 aylık hamileyim karnım 3-4 aylıklara benziyor, doktor bebeğine bakmıyor mu? O küçükse söyler, benimki tam haftasında olduğu için hiç dert etmiyorum ☺️
duygusaban Benim de karnım küçük iç karnım genişmiş ama bu durum benim sağ böbreğimin sıkışıp büyümesine neden oldu içeriye doğru genişleme olduğu için de böbreğime zarar veriyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
Emelinda Aynı durum bende de var. Minicik göbeğim. Bu hafta kontrolümüz var 27. hafta çok korkuyorum ya bebek küçük kaldıysa diye 😟
Zuleyhakaan Benım ikinci. Kocaman bir göbeğim var🙄 20 haftalığım ama ilkinde bu kadar değildi şimdiden 8 aylık gıbı olduk🤦🏻♀️
melise Aynur93 😃38 haftamda farkli bi doktora kontrole gittim odasina gittigimde gebelik var mi sikayet nedir diye sordu:))) olabiliyor benim bebikte 4 kiloya yakin ama disardan dikkatli bakmadikca hamile oldugum belli degil🙈
gamzetastan 20 haftalık ikiz gebeyim 73 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum göbeğim de normalde olan göbeğim sinirlerimi bozuyorlar Ayy sen nasıl hamilesin karnın bile yok niye kilo almıyorsun o yüzden kafandan çıkar at kilo alsan Ayy bu ne nasıl vereceksin derler almasan bu çocuk küçük doğacak derler.