Elifcee25 Merhaba hanımlar eve geldik şükür 3. Gündeyz ama hla süt gelmedi. Duş aldm sağım yapıyorum ama nafile. Kizim mamayida sevmedi zorla veriyorum sarilik olursa diye korkuyorum tecrübesi olanlar yardm etsin. Oglumda dustan snra hmen gelmisti 🥹
hsizyl Elifcee25 öncelikle stresten uzak dur masaj yap netten bakıp bide bol bol su ve ceviz bnim ilk gebeliğimdede geç geldi gögüsüm patlıyacak gbiydi doktor bunları yap dedi aynı gün gelmişti
Hopefulmom Elifcee25 bestlak damla denediniz mi onun bana baya faydası olmuştu benimde 3.günde indi sütüm sütünüz damla damla geliyor mu
Busakturk Bebekle bol bol ten tene temas Süt olmasa bile emzirmeye calısmak kanalları en çok acan yöntem deniyor İnternetten bakın gögsü elle sagma yöntemi Ananas hurma boza bol su
Sbyrktrml Dut kurusu çayı ya da hoşafının çok süt yaptığını duydum birçok kişiden umarım bir an önce sütünüz gelir 🙏🏻
Hopefulmom Elifcee25 şeffaf sarı akıntı geldiyse güzel ondan sonra sarı süt yani kolostrum gelecek sağım yapın emzirin o zaman gelir hemen bol bol sütünüz olsun inşallah 🙏
Elifcee25 Hopefulmom Onuda verdim şırıngayla insallah şifa olur🥹 ama uyanmiyoki emzireyim zorla yediriyorum
Hopefulmom Elifcee25 şifa olsun inşallah burnunu falan sıkın topuğunu sıkın uyansın emsin ilk zamanlar çok uyur bazı bebekler sizi cok iyi anlıyorum bende benim kızı zor uyandırırdım ☺️