sibel111 Kızlar neden gelmiyor bu bebişler Bu gün bakıyorum herkes 37 38 haftada doğuruyor Doğum hikayelerini yazıyor Aşırı gerginim böyle ağlamak istiyorum Herkes beni geriyor en çok ta eşim 🥹 Aslında sinirimi en çok bozduğu şey doktorum bu haftada gelmesse sezeryan olucak dedi 😞
Aaa122 sibel111 sezaryen kötü bisey değil sonuçta bebeğinizi ve sizi tehlikeye atmamak adına bi doğum şekli normale zorlanıp aksilikler de yaşanabilir o yüzden üzülecek bi durum değil
Yagmurr1 sibel111 canım naptın geldi mi bebiş bende 40+0 yarın kontrolüm var ne açılmam vardı be sancım doktorum yarın da her şey aynıysa ya suni sancılı normal yada sezeryan yapalım diyecek korkuyorum ikisinden de 🥲
Aybarssmom_ Ben olsam ben de olabildiğince geç gelirim bu dünyaya 😁😁 doğumu başlatacak şeyler tüketebilirsin ahududu yaprağı çayı, ananas, hurma, bol yürüyüş, korunmasız cinsel ilişki (doktorunuz yasak koymadıysa), meme ucu uyarılması da tetikliyormuş
sibel111 Aybarssmom_ iliskiye giriyoruz Yuruyus spor pilates onlarida yapiyorum 2 yasinda kizim var onu kucagimda tasiyorum herkesin kizmasina rahmen hurma caylar da iciyorum Ama ses seda Yok Minigiim-vebenn52
Minigiim-vebenn52 sibel111 sıcak su da açılmayı kolaylastırıyomus canım bi dene hayırlısyla gelsin inşallah bebiste seseryana gerek kalmasın nasip 🌸
Es-y Bende şu an 40+3 deyim. Bende de bir belirti yok ve doğal doğumu bekliyorum hemde sezaryen sonrası.. Bu yüzden sabretmek lazım. Minnoş ne zaman çıkacağını çok iyi bilir Allah’ın izni ile. Zamanını beklemelisin. :)