Birbahargunu Kızlar hazneyi bosaltirken şak diye düştü çöpün içine bu kırmızı lastik ve siyah yuvarlak parça videolar izledim ama yapamadım hiç tutmuyor bu tam nereye geliyor ve işlevi ne bilen var mı bu olmadan calisir mi acaba nasıl yaptırabilirim
tugcesakzci Birbahargunu canım direkt dysonla iletişime geç onlar uzaktan destekle yardımcı olurlar çözemezlerse süpürgeyi evden aldırırlar bir kaç gün içinde de teslim ederler. Normalde parçayı eve gönderiyorlar ücretsiz ama bunun için cihazı isteyebilirler garantisi devam ediyorsa sıkıntı yok ücretsiz yapıyor dyson
Jalee1 Birbahargunu bende aynı şeyı yasadım takılmıyorda geri dyson musterı hızmetlerıne yazdım ucretsız ve hızlı parça degısımı yaptılar
ayisigi12 Dyson müşteri hizmetlerini arayın bence direk. Görüntülü görüşme yapıyorlar. Size tarif ediyorlar. Eğer ki hala düzelmediyse ücretsiz yeni parça gönderiyorlar
Birbahargunu ayisigi12 tugcesakzci çok teşekkür ederim anlamadim haznenin parçası ama yerleşmiyor en iyisi arayım
ayisigi12 0 (538) 098 42 67 Bu whatsapp hattının numarası. Burdan da iletişime geçebilirsiniz. Direk dönüş yapılıyor
Birbahargunu ayisigi12 bu numaraya mesaj attım ama cevap gelmedi zaman mi alıyor acaba canlı sohbet değil zaten
Birbahargunu Jalee1 evet bana da öyle dediler yeni hazne gönderecekler o lastik haznenin içinde mı acaba görsellerde motorun üstünde gibi görünüyor
Jalee1 Birbahargunu haznenin iç ve en dip kısmında ve biz takamıyoruz ne ugraşlar terler döküldü onu takcaz geri dıye😂
Birbahargunu Jalee1 evet asla tutmuyor oturmuyor hazne göndereceklermiş neyse ki çıkınca bir daha kullanılmaz dedi