Ezelaleyna Esrashshshssh 😂😂 şimdi acaba ben hamilemiyim cokmu erken bebek ondan mı Allah’ım ilk defa başıma geliyor varmı yokmu sasrdim kaldım salak gibiyim 😂😂😂😂
Ezelaleyna Aylinnnnnnn agdetim geçmedi biz zaten istiyorduk planlı ekimin 5 oldum en son 2 3 aydır deniyoruz zaten ilk hamilelikte hemen hamile kaldım bunda kaç aydır deniyoruz ondan da bilemedik
Ezelaleyna Agdetim biter bitmez denemiştik pazar günü belli olacak da iste sabırsız bı insan olduğum için 😂😂😂
Aytlkya Canım geç döllenme olabilir adet olmadığın sürece umut vardır ben de adet olucagım gün kan verdim 0.06 çıktı 1 hafta gecikme olmuştu eczane testi yaptım ilk pozitif di sonra kan verdim 475.32 ile öğrendim adetinin gecikmesini bekle geç döllenme olabilir ❤🙏
Buseemm Burcu__0506 kanda cikmadan idarda cikmasi ne bilimmm düşündürdü su an ben gebelik testlerine bile inanmiyorum o kdr ki testlere küstüm 😂 hep yaniltti bni hayalet cigi cikip duruyordu hep ama regl oldum…
Ofaatmaa Ben 30 unda kan verdim sıfır çıktı beta 19 unda kan verdim 5 haftalık hamileydim resmen kanda çıkmamış hemen umudunu kaybetme bekle bakalım
Burcu__0506 Canım benim ilk kan verdiğim de 0.100 çıktı aradan 10 gün geçti tekrar kan verdim 2.0 çıktı bana gebelik yok dedi , adetim 1 gün gecikti 24 Ekimde test yaptım ve Pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 15 çıktı
Ezelaleyna Burcu__0506 ay inşallah benim de öyle olur pazar günü inşallah agdet olmam da bende güzel sonuç alırım 🙏