Maral2024 Kızlar kalp atışını ne zaman öğrendiniz kadın doğum tanıdığı olan var mı bna yardımcı olabilir mi çok üzgünüm 😞
Beyzab95 Maral2024 vajinal ultrasonla 6+5’de duymuştuk eğer bir sıkıntınız yoksa vajinal ultrasonla çok daha erken duyuluyor
MelteM2cck 6 haftalikken biraz Uzaklardan gelir gibi duyduk kalp atışını. Ama 7 haftalikken güzel duyduk
Maral2024 Temmuzmucizesi26 ya bugün kalp atışını duyacakdık son adet tarihime göre 7 haftalık gebeyım doktora göre 6 duyamadık 2 gün sonra tekrar gel dedi
Aybarssmom_ Benim rahmim ters ve bebeğim belime doğru yerleşmiş 12.haftaya kadar hep vajinal muayene oldum üstten asla gözükmüyordu, kalp atışı da duyulmuyordu. 7.haftada duyduk kalp atışını
Temmuzmucizesi26 Maral2024 tamm canım neden stres yapıyorsun ki yarında duymazsan bence 8 e kadar yolu var sakin ol
Beyzab95 Maral2024 benim bir sıkıntım yoktu kanama lekelenme vs olmadığı için doktora da ben o zamanlar sorduğumda güldü yani öyle bir şey yok der gibi
Mommy15 @Maral2024 ben vajinal muayene ilk haftalarda zararlı diye duymuştum keseye zarar verebiliyormuş ama doğruluk payı nedir bilemem canım