nihaltepe 2 cm açıklığım var nişanım geldi hafif sancılarım var ama öyle dehşet değil ne zaman başlar doğum yoruldum artık doğsun ya 40+1
Kbrnrkl nihaltepe kişiden kişiye değişir suni sancı istersen ağrın hızlanır acilman çabuk olur inşallah kolay bi doğumun olur
Mylove47 nihaltepe sancılar 5 dkya 3 dkya bı düştü mü doktora git bende 3 cm açıklıkla aldılar açılma olsun diye de hastanede odada yürüyüş yaptım tektim devlette olduğuma plates falan yaptım öyle öyle açılma arttı hemen değil su geldi mi zaten her an olur diye ben hastanedeydim
Buse_akgn Benimde akşam şefaf renkte plastik, jole gibi bi parça geldi bugün de ishal var zaten 3 gündür bel ve kasık ağrısı var acaba doğumun yaklaştığının belirtisi mi gelen parça da nişan mı anlayamadım ilk gebeliğim 35. Haftadayız
269522 Buse_akgn canım doğum yaklaşıyor tabi ki:) benimde şeffaf jöle gibi akıntı 36 da ve 37 de geldi 38 de doğum yaptım ama 37 de gelen biraz daha koyu renkliydi sanırım o nişandı
nihaltepe Mavibulutt doktor bana istersen yatiriyim dedi ama ben suni sancı istemiyorum ilk oğlumu suni sancıyla yaptım çok zordu o yüzden kendi sancım nasıl başlar ne olur hiç bilmiyorum
Mavibulutt nihaltepe bende ilk oğlumu suni sancıyla doğurdum. Bu sefer bekleyeceğim dedim ama haftaya doktorum 1 hafta yokmuş o yüzden suniye mecbur kaldım. Başka doktor da istemiyorum