RM0 Kızlar merhabalar plesenta önde olan anneler varmı nasıl oluyor süreç 5 aylık hamileyim plesenat önde dedi doktor ?
Zzz11 RM0 ben 31. Haftadayım benim de önde. Doktorum normal olduğunu söyledi. Korkulacak bir şey değil.
Dnmzzeda RM0 Merhaba , hastanenin uygulamasında ekspriz raporunda gördüm de pl ant yazıyor açıklaması plesenta önde olmasıymış doktorum söylemedi fakat baktım tedirgin oldum acaba normal doğumu etkiliyor mu bilginiz var mıdır acaba
Dnmzzeda Zzz11 Merhaba , hastanenin uygulamasında ekspriz raporunda gördüm de pl ant yazıyor açıklaması plesenta önde olmasıymış doktorum söylemedi fakat baktım tedirgin oldum acaba normal doğumu etkiliyor mu bilginiz var mıdır acaba
Zzz11 RM0 plasentası önde olanlar genelde öyle söylüyor ama bizim doktor renkli fotoğrafını falan veriyor anlayamadım valla. İnşallah görebilirsiniz siz de ☺️
Karbaby Dnmzzeda hayır bir sorun yok plesantanın klasik yerleşme şekillerinden biriymiş sadece görüntüyü engelliyor biraz onun haricinde bir sıkıntı yok dedi doktorum
RM0 Dnmzzeda canım ben. Bugun detaylı ultrason a girdim yine önde 21. Haftadayım normal veya sezeryan yapılır doğum diyor ama plesentayı ilk önce alacağı için sezeryan doğumda ameliyatı farklı yönde etkileyebilir dedi bnde tam anlamadım biraz ürktüm ama
Zzz11 Dnmzzeda ben de detaylı ultrason raporunda gördüm plasenta önde yazıyordu plasenta anterior olarak da geçiyor benim de doktorum önemsemedi ben sorunca söyledi. Önde olması plasentanın normal yerleşim şekillerinden biri ve normal doğum için herhangi bir engelin yok dedi bana doktorum
Dnmzzeda Zzz11 Doktorum söylemeyince tedirgin oldum emin olmak için mi söylemedi yoksa detaylıyı mı bekliyor kötü birşey de söyleyemedi mi diye korktum görür görmez endişe etmeye başladım
Dnmzzeda Karbaby Sağlığı açısından da yok o halde işime su serpildi doktorum da söylemedi ben orda görünce korktum