Aylinnnnnnn balasininanasi karnım küçük sanırım 😂 doktorumda sorun olmaz diyordu şimdi 29 olduk hiç yatamiyorum 😂😂🤷
canss_96 Ben hala yatıyorum yüz üstü 29 haftalık olduk evet eskisi gibi değil ama yarım şekilde yine yatabiliyorum karnım hiç 29 haftalık gibi değil
balasininanasi canss_96 Evet bende hep öyle yatıyodum daha önce. Ama böyle ağrı hissettiğimi hatırlamıyorum
balasininanasi Lelalela Evet ikna oldum psikolojik olduğuna. Bu defa fazla hassasım niye bende bilmiyorum 🥹
tugbatosun balasininanasi 17 haftalığım yatıyorum valla şuana kadar bir ağrı yada rahatsızlık hissetmedim 😂
Boncukk123 balasininanasi canım bende 11.haftadan gidiyorum 7.haftadan beri sızlıyor üzerine yatınca karnımın suan bacağımı yana atıp tam karnımın üzerine yatmıyorum yamuk yatıyorum doktor dinlemiştim 6.aydan sonra önermiyor kesinlikle bebeğe oksijen bol gitsin diye sola yatın diyorlar ama 6.aya kadar karın büyümüş oluyor rahat edemezsin batar bence
balasininanasi Boncukk123 Yüzüstü yatınca, otururken belimi fazla bükünce , yerden bişey almaya eğilince vs hep ağrı hissediyorum karnımda 🤷🏻♀️ Benim karnım hemen çıkıyo zaten birkaç haftaya istesemde yatamam
Nesibe11 balasininanasi psikolojik olabilir canım benimde 6. Haftaya gircez bende yüz üstü yatıyorum şimdilik Bi sıkıntı olmuyor tabi ama yinede Bi doktor kontrolüne gittiğin zaman sorabilirsin ne zamana kadar yatabilirim yüzüstü diye benim ilk bebeğimde ben sormuştum doktora ama şu an hatırlamıyorum