Sema1503 Pazartesi günü kan verdim betam 17 çıktı çarşamba günü 18 çıktı 2 günde sadece bir değer arttı
fizikcianne Sema1503 ben ilk gebeliğimde dış gebelik geçirdim az artıyordu ama bu kadar az artmıyordu mesela 17 den 50 ye yükseliyordu falan. Sizinki kimyasal gibi duruyor. Vücut kendiliğinden adetle atar gibi
Sema1503 sehrengiz_8 Motherandbaby_ Kimyasal gebelik de süreç nasıl oluyor peki herhangi bi operasyon gerektiriyor mu doktora gidince
momofmychildren Sema1503 kimyasal gebelikte yükselme geç olur ve Kendi kendine değer düşer düşünce de kanaman olur müdahale gerekmez canım
Cinarsaitinannesi Cinarsaitinannesi o zaman kimyasal gebelik yakinda adet olursun adetin bittikten sonra yada basladiktan sonra 3 gun falan gecsin tekrar beta baktır
Sema1503 fizikcianne doktora gitmem gerekir mi illaki yani sıra aldım ama haftaya randevu ozamana kadar adet olursam gerekir mi
Sema1503 momofmychildren kanamanız ne zaman başladı peki yani gebeliğin kaçıncı haftasında benim son adet tarihine göre hesaplaınca 5 haftalık gebelik gösteriyor
momofmychildren 6+4 tü kese görünmedi bir hafta bekleyelim dedik beta değerim düşüşe geçti doktor kanamam olabilir dedi dediği gibi de oldu