Saravi Arkadaşlar 36. Haftada giriyorum henüz nasil doğum yapacağımı planlamadim normal doğum seyrinde ilerliyor bir sıkıntı çıkmazsa oyle olacak gibi. Ama ilk gebeliğim ve neler yapmam gerektigini bilmiyorum. Ara ara belimde ve kasiklarimda adet ağrısı gibi ağrılar oluyor 5 10 dk sürüp geçiyor gün içinde bikac kere düzenli değiller. Kolay doğum icin bu süreden sonra ne yapmalı ve ne yemeliyim tavsiye verebilir misiniz
Feriideklc Saravi bende bugün 37.haftaya girdim. Dün kontrolüm vardı. Doktorum normal doğum istediğim için şu önerilerde bulundu; Günde 10 bin adım, günde 3 4 adet hurma, pilates topu var ise onunla egzersiz yapma, ahududu çayı ve Meryem ana otu.
Nuurmu Hurma yemelisin, egzersiz yapmalısın ördek yürüyüşü+ merdiven inip çıkmak yürüyüş yapmak iyi geliyor diyorlar perine masajı da normal doğumun kesisiz olmasına fayda sağlıyormuş
Saravi @Feriideklc günde 10 bin adım atmaya ağrılarınız müsade ediyor mu günlük 2-3 bin adımim var ama o çok zor😅
Feriideklc Saravi ağrım pek yok çok şükür benı zorlayan tek şey tuvalet ihtiyacı olur, daha kapıya çıkmadan geri geliyorum 😂 10 dk yürüsem eve geri gelmem gerekiyor 😢😣
Feriideklc bdenerigokce birden değilde günde 3 defa çıkılabilirse 20 şer dakika mesela öyle de olabilir
bdenerigokce Feriideklc hee ben birden sandım😂 birden 10 bin attım dün kalçam bacağım kırılıyor gibi acıdı da o yüzden şaşırdım😂