Elagl Kızlar dua edin bana kızım erken gelmek istedi kontrole gelmiştim 7 cm acıktığım varmış şimdi 8 cm oldu
Alpasl22 Elagl Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim doğurursun bizim kızda inatcı cıktı 39 haftayı geçti ama gelmek bilmiyor
sibel111 Maşallah Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin Ben de 40.1 gün hiç bir belirtim yok 🙄
Buse_akgn Benimde akşam şefaf renkte plastik, jole gibi bi parça geldi bugün de ishal var zaten 3 gündür bel ve kasık ağrısı var acaba doğumun yaklaştığının belirtisi mi gelen parça da nişan mı anlayamadım ilk gebeliğim 35. Haftadayız
Sedac23 Buse_akgn benim o şekilde höle kıvamlı alıtmım oldu doktorum nişan dedi ama hemen doğumun başlayacağını göstermez de dedi
Busrasnl Buse_akgn benim de aynı dediğiniz gibi jöle kıvamında akıntım oldu doktor hemen muayeneye çağırdı ama bi sıkıntı yokmuş nişan değildir o akıntıdır dedi ama daha önce hiç öyle bi akıntım olmamıştı nişan olduğundan emindim nerdeyse 🙄 yine de siz de bir gidin doktora derim belli olmaz belki nişandır
Zlfnz Elagl maşallah darısı bize inşallah ağrılarınız nasıl oluyordu kasılmalar sırasında ağrılarınız oluyormuydu nerelerinizde oluyordu
Hlmkse Elagl Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun belirtiniz var mıydı kontrol de mi öğrendiniz
Aysesultan97 Kolaylıklar diliyorum. Hiç ağrı vs hiseetmediniz mi karında sertlik bel veya şort ağrısı gibi gibi . Açıklık da baya olmuş siz gitmeden.
Birbahargunu Maşallah nasıl oldu açıklık anlaşılıyor mu uyguladiginiz bir şey var mı darisi basimiza 37 de benim de gelse hayirlisiyla
Elagl Hepinize teşekkür ederim kızlar doğdu son anlarda çok zorlandım bebis kuveze alındı takip edilcek Bi kaç saat inşallah yatirmazlar dua edin bize , kesinlikle epidural tavsiyemdir normal doğumda açıklığı çatı muayenesinde farketti doktorum şok olduk
ikibaloglanannesi Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 Bende 37+0 da doğurdum kuveze falan alınmadı🌺 sizinkide alınmaz inşallah 🙏🏻